Oi mitä uusia, ihania laattoja! Näille pitää keksiä käyttöä muuallakin kuin keittiössä tai kylppärissä


Ohi ovat ajat, jolloin tarjolla oli vain neliön tai suorakaiteen muotoisia laattoja. Uudet laatat ovat monimuotoisia ja jopa kolmiulotteisia.
Kuvat maahantuojat ja valmistajat
Kehyskunta. Suunnittelutoimisto Raw Edgesin Tex-malliston reunapaloilla (10,5 x 20 cm) lattia saa hienon reunan. Laatoissa on hienoisia tekstuuripintoja, Mutina. Suomupeite. Equipen Scale-laatan ladontasuunta voi olla ylös, alas tai sivulle, ABL-Laatat. Höyhenpuku. Upean Plumage-laatan on suunnitellut Cristina Celestino, Botteganove. Runsaudenpula. Mattapintaisia marokkolaisia sementtilaattoja saa yli tusinassa muodossa ja sävyjä on lähemmäs sata, Marokk. Suunnannäyttäjä. Settecenton Crayon-laatta on kaunis vaaka- ja pystysuoraan, Kaakelikeskus. Syvyysvaikutelmia. Kolmiulotteinen Shingle-laatta (16 x 18 cm) tekee seinästä eläväpintaisen, Kaza Concrete.

Värikylpy. Laatat tulevat kuudessa eri värissä, joista muodostuu kokonaisuus. Laatat soveltuva seiniin ja lattialle, Marrakech Design. Karkkipäivä. Upeissa Cristina Celestinon luomissa herkullisissa laatoissa on muotoja ja sävyjä moneen makuun, Fornace Brioni.

Lue lisää:

Muodikas kalanruoto ja muut laattojen ladontamallit

Unohda valkoiset seinät! Tänä syksynä hullutellaan väreillä

Roskapusseja ja likaisia pyykkejä! Mitä jos kodit eivät näyttäisikään sisustuskuvissa sliipatuilta?

Julkaistu: 27.9.2017