Meillä kotona -kaupat

Auringon lämpöä ja letkeitä laineita! Nordic boho -tyyli tuo kotiin rentoa rantatunnelmaa – katso 10 poimintaa ja osta suosikit omaksesi täältä

MAINOS
Auringon lämpöä ja letkeitä laineita! Nordic boho -tyyli tuo kotiin rentoa rantatunnelmaa – katso 10 poimintaa ja osta suosikit omaksesi täältä
Nordic boho on tyyli sinulle, joka rakastat runsautta ja vanhojen tavaroiden patinaa. Lifestyle-toimittajamme Natalia Rehbinder listasi 10 suosikkiaan, joilla tuot kotiisi rentoa boho-henkeä. Katso poiminnat ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista!

1. Korista seinät

Boho-tyylissä yksityiskohdat ovat tärkeitä, joten tee seinistä kodin mielenkiintoisimmat pinnat. Nämä näyttävän kokoiset seinäkorit toimivat yksittäin tai rentona rykelmänä. Ujuta joukkoon isoisän vanha hellehattu ja vaikka pariton puumela. Eriparisuus on hyvästä!

2. Sano se kukkasin

Kukilla ja viherkasveilla on iso rooli boho-sisustuksessa. Trendikkäät kuivakukka-asetelmat ja kimput on kuin tehty rentoa tyyliä varten. Näyttävä kuivakukkakranssi on upea sellaisenaan, mutta se toimii myös osana runsaampaa kokonaisuutta. Esimerkiksi kuivakukkia ja viherkasveja yhdistelemällä saat luotua mielettömän hyvännäköisiä asetelmia!

3. Yhteiseen pöytään

Rento yhdessäolo, mutkattomat illalliset... Eikö kuulostakin ihanalta? Bohotyylin ydintä ovat aidot materiaalit, ja niitä käytetään kodin kaikissa tiloissa. Meriheinätabletit ovat tämän ajan kaitaliina: ne koristavat pöytää, mutta jättävät samalla sen kauniin pinnan esille. Hapsuiset reunat saavat tabletit näyttämään balilaisilta aurinkovarjoilta.

4. Paikka kasville

Koristeelliset amppelit ovat niin nätit, että vaatimattomampikin viherkasvi niissä kaunistuu! Makramee-käsitöiden uuden tulemisen myötä erilaisista solmeilemalla valmistetuista sisustusesineistä onkin tullut supertrendikkäitä. Eläväinen pinta ja kauniit maanläheiset sävyt miellyttävät muitakin kuin viherharrastajia.

5. Katse kattoon

Bloomingvillen merellinen simpukkamobile on nappivalinta, kun kaipaat huoneeseen silmäätekevää keskipistettä. Voit myös liittää siihen polttimen, jolloin mobilesta tulee yhdessä hujauksessa näyttävä kattokruunu.

6. Kuka tarvitsee sohvaa?

Näppärät lattiatyynyt pelastavat, kun porukkaa on enemmän kuin tuoleja. Bloomingvillen punotut istuimet tuovat ihastuttavan rentoa tunnelmaa olohuoneeseen tai terassille. Hyödynnä tyynyä myös pöytänä: aseta tarjotin istuimen päälle, ja voilà!

7. Aika sanoa hyvää yötä

Petivaatteet tuovat makuuhuoneeseen ilmettä ja vaikuttavat suuresti nukkumismukavuuteen. Valitse rauhallisen väriset, mieleistä materiaalia olevat lakanat ja rauhoita makuuhuone unelle. Kaunis sini-valkoinen väritys on kuin tehty kesään.

8. Kesä varpaiden alla

Juuttimatto on yksi boho-kodin tyylin kulmakivistä. Luonnonmateriaalista valmistettu matto tuntuu hyvältä varpaiden alla ja näyttää upealta vuodesta toiseen. House Doctorin juuttimaton ovaali muoto tekee sitä erityisen herkullisen sisustuselementin.

9. Ei bohokotia ilman rottinkia!

Rakastettu luonnonmateriaali on nyt trendikkäämpi kuin koskaan – ja syystäkin! Rottinki ikääntyy kauniisti ja kestää vaihtelevia olosuhteita. House Doctorin rottinkituoli on lainannut muotonsa nojatuolilta ja saanut värinsä metsästä. Tähän on helppo rakastua!

10. K niin kuin korit, V niin kuin viherkasvit

Viherkasveja, torkkuhuopia, ekstratyynyjä, aikakauslehtiä. Päätä itse, sillä nämä House Doctorin korit taipuvat kaikkeen mihin ikinä niitä tarvitsetkaan. Kolmen kappaleen setti mahdollistaa korien monipuolisen käytön.

Julkaistu: 5.6.2020
Kommentoi »