Meillä kotona -kaupat

Auringon lämpöä ja letkeitä laineita! Nordic boho -tyyli tuo kotiin rentoa rantatunnelmaa – katso 10 poimintaa ja osta suosikit omaksesi täältä

MAINOS
Auringon lämpöä ja letkeitä laineita! Nordic boho -tyyli tuo kotiin rentoa rantatunnelmaa – katso 10 poimintaa ja osta suosikit omaksesi täältä
Nordic boho on tyyli sinulle, joka rakastat runsautta ja vanhojen tavaroiden patinaa. Lifestyle-toimittajamme Natalia Rehbinder listasi 10 suosikkiaan, joilla tuot kotiisi rentoa boho-henkeä. Katso poiminnat ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 5.6.2020

Nordic boho – 10 poimintaa, joilla teet tyylin

1. Korista seinät koreilla

Boho-tyylissä yksityiskohdat ovat tärkeitä, joten tee seinistä kodin mielenkiintoisimmat pinnat. Nämä näyttävän kokoiset seinäkorit toimivat yksittäin tai rentona rykelmänä. Ujuta joukkoon isoisän vanha hellehattu ja vaikka pariton puumela. Eriparisuus on hyvästä!

2. Kranssi, joka kukoistaa aina

Kukilla ja viherkasveilla on iso rooli boho-sisustuksessa. Trendikkäät kuivakukka-asetelmat ja kimput on kuin tehty rentoa tyyliä varten. Näyttävä kuivakukkakranssi on upea sellaisenaan, mutta se toimii myös osana runsaampaa kokonaisuutta. Esimerkiksi kuivakukkia ja viherkasveja yhdistelemällä saat luotua mielettömän hyvännäköisiä asetelmia!

3. Tabletit yhteiseen pöytään

Rento yhdessäolo, mutkattomat illalliset... Eikö kuulostakin ihanalta? Boho-tyylin ydintä ovat aidot materiaalit, ja niitä käytetään kodin kaikissa tiloissa. Rouheat tabletit ovat tämän ajan kaitaliina: ne koristavat pöytää, mutta jättävät samalla sen kauniin pinnan esille.

4. Koristeellinen amppeli kasville

Koristeelliset amppelit ovat niin nätit, että vaatimattomampikin viherkasvi niissä kaunistuu! Makramee-käsitöiden uuden tulemisen myötä erilaisista solmeilemalla valmistetuista sisustusesineistä onkin tullut supertrendikkäitä. Eläväinen pinta ja kauniit maanläheiset sävyt miellyttävät muitakin kuin viherharrastajia.

5. Näyttävä varjostin kohottaa katseet kattoon

Bloomingvillen rouhea rottinkinen lampunvarjostin on nappivalinta, kun kaipaat huoneeseen silmäätekevää keskipistettä. Pakettiin kuuluu pelkkä varjostin, johto ja lamppu ostettava erikseen.

6. Korvaa sohva rouheilla lattiatyynyillä

Näppärät lattiatyynyt pelastavat, kun porukkaa on enemmän kuin tuoleja. Bloomingvillen punotut istuimet tuovat ihastuttavan rentoa tunnelmaa olohuoneeseen tai terassille. Hyödynnä tyynyä myös pöytänä: aseta tarjotin istuimen päälle, ja voilà!

7. Hyviä öitä ihanissa lakanoissa

Petivaatteet tuovat makuuhuoneeseen ilmettä ja vaikuttavat suuresti nukkumismukavuuteen. Valitse rauhallisen väriset, mieleistä materiaalia olevat lakanat ja rauhoita makuuhuone unelle. Finlaysonin pellavasetti sisältää pussilakanan (150 x 210 cm) ja tyynyliinan (50 x 70 cm).

8. Rouhea matto tekee tyylin

Juuttimatto on yksi boho-kodin tyylin kulmakivistä. Luonnonmateriaalista valmistettu matto tuntuu hyvältä varpaiden alla ja näyttää upealta vuodesta toiseen. House Doctorin juuttimaton ovaali muoto tekee siitä erityisen herkullisen sisustuselementin.

9. Ei bohokotia ilman rottinkituolia!

Rakastettu luonnonmateriaali on nyt trendikkäämpi kuin koskaan – ja syystäkin! Rottinki ikääntyy kauniisti ja kestää vaihtelevia olosuhteita. House Doctorin rottinkituoli on lainannut muotonsa nojatuolilta ja saanut värinsä metsästä. Tähän on helppo rakastua!

10. K niin kuin korit, V niin kuin viherkasvit

Viherkasveja, torkkuhuopia, ekstratyynyjä, aikakauslehtiä. Päätä itse, sillä nämä House Doctorin korit taipuvat kaikkeen mihin ikinä niitä tarvitsetkaan. Kolmen kappaleen setti mahdollistaa korien monipuolisen käytön.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »