Näin vältät kaaoksen – sisustussuunnittelijan 5 vinkkiä onnistuneeseen muuttoon
Sisustus
Näin vältät kaaoksen – sisustussuunnittelijan 5 vinkkiä onnistuneeseen muuttoon
Juuri Jyväskylään muuttanut sisustussuunnittelija ja uusi bloggaajamme Maru Hautala vinkkaa, miten vältät muuttokaaoksen.
Julkaistu 1.8.2017
Meillä kotona

1. Hankkiudu eroon turhasta tavarasta ja ajoita tavaroiden myynti hyvissä ajoin ennen muuttoa. Itse hyödynsin Facebook-kirppiksiä sekä perinteistä pöytäkirpputoria. Tavara liikkui hyvin ja samalla sain lisätienestiä tulevan kodin hankintoja varten.

Muuton yhteydessä on hyvä hetki hankkiutua eroon kaikesta turhasta tavarasta ja järjestää jäljelle jäävät.

2. Kilpailuta muuttofirmat. Kalleimman ja edullisimman muuttofirman hintaero voi olla merkittävä!

3. Jos sinulla on pieniä lapsia, vie heidät hoitoon hyvissä ajoin ennen varsinaista muuttopäivää, jotta saat pakattua kiireettömästi. Huomioi lastenhoidon tarve myös laatikoiden tyhjennyksen aikana.

4. Pakkaa järjestelmällisesti huone kerrallaan ja kirjoita mitä laatikoista löytyy. Laatikot kannattaa ehdottomasti vuokrata muuttofirmalta!

Muuttolaatikoiden vuokraaminen ei ole kohtuuttoman kallista ja pakkaaminen niihin on helppoa.

5. Tee tarvittavat remonttityöt ennen muuttoa, jotta pääset heti laittamaan tavaroita ja huonekaluja paikoilleen.

Remonttityöt kannattaa hoitaa loppuun asti ennen muuttoa.
Hankkiudu eroon turhasta tavarasta.

Marulla-blogi aloittaa Meilläkotona.fissä 1.8.2017. Blogin takana on Maru Hautala, kolmekymppinen kahden pojan äiti, sisustussuunnittelija ja yrittäjä. Hän on juuri muuttanut perheensä kanssa Kuopiosta Jyväskylään miehensä kotiseuduille.

Muuton myötä myös Nuapurissa-blogi muutti nimeään ja nykyisin pääset seuraamaan Marun elämää Meillä kotona -sivuston Marulla -blogista. Blogissa näkyy pääsääntöisesti Marun oma koti, mutta toisinaan hän kertoo myös asiakastöistään. Saattaapa joukkoon lipsahtaa toisinaan myös muunlaista elämäntyyliä.

Näin Maru kertoo itsestään:

"Rakastan värejä, pehmeitä muotoja, kirppislöytöjä sekä kotimaista muotoilua. Lapsiperheen kotia sisustetaan kuitenkin pienellä budjetilla, vaikka toisinaan meille kotiutuu myös pitkäaikaisia design-unelmia. Teen paljon itse ja kotimme remontointi onkin minun vastuulla – johtunee siitä, että minä olen meidän perheestä se muutosvimmainen enkä malta pysyä aloillani juuri koskaan!"

Kommentoi »