Näin sisustat vihreällä tyylikkäästi
Sisustus
Näin sisustat vihreällä tyylikkäästi
Kun luonto viheriöi, tekee mieli jatkaa samaa värimaailmaa kotona. Isojen pintojen sijaan ajatuksen voi toteuttaa myös hyvin hienovaraisesti.
Julkaistu 12.5.2016
Unelmien Talo&Koti
Ihanasti patinoituneessa renginkaapissa on vielä jäljellä alkuperäinen väri. Tismalleen samaa sävyä löytyy Tapettitalon Juhannusruusu-tapetista, jolla yksi seinistä on päällystetty.
Uudistaloon haluttiin luoda hiukan vanhanaikainen tunnelma. Useimmat huoneet on tapetoitu vihertävällä. Keittiön hurmaava jugendtapetti on Pihlgren ja Ritolan Hyasintti.
Vihreää saa myös värinapista! Pöytäliina on koottu pikkuliinoista, jotka on ommeltu yhteen. Koko komeus on värjätty pesukoneessa vihreäksi. Pieniä pitsiliinoja kannattaa katsella kirppareilta.
Viherkasvit ovat ehkä helpoin tapa tuoda kotiin vihreää väriä ja samalla hiukan luontoa. Herkkä istutus on tehty soppakulhoon sammalpedille ja koristeltu helmillä. Ruukuissa aukeavat pian helmililjat.
Mikäpä muu väri kävisi omakotitalon kesähuoneeseen paremmin kuin vihreä? Sen jalokivimäiset sävyt korostuvat upeasti tummaa hirsiseinää vasten. Vankka sermi on peräisin Intiasta.
Messinkikynttelikkö kokoaa yhteen kaikki huoneen sisustuksessa käytetyt värit. Vihreä ja vaaleanpunainen näyttävät suloisilta yhdessä.
Alakoulua käyvien sisarusten huoneen seinät maalattiin lempeän oliivinvihreiksi. Matossa on sama sävy. Tilkuista ommeltu viirinauha ja valopallot kääntävät katseet kattoon.
Kiva tapa tuoda väriä sisustukseen on tapetoida yksivärisestä kaapista taustaseinä näkyviltä osin. Jos kaapissa sattuu olemaan peiliovet, niihinkin voi liisteröidä tapettia väriksi.

Lue lisää:

Kommentoi »