Mustia mattapintoja ja murrettua harmaata. Tältä näyttävät keittiötrendit 2017!
Sisustus
Mustia mattapintoja ja murrettua harmaata. Tältä näyttävät keittiötrendit 2017!
Mustia mattapintoja, murrettua harmaata ja herkullisia yksityiskohtia. Trendikkäimmät keittiöt yhdistelevät nyt kodikkuutta ja mannermaista tyyliä.
13.4.2017
 |
Avotakka
Ekologinen vaihtoehto. Puustellin Miinus-sarjan kaapistot valmistetaan kestävistä kierrätettävistä materiaaleista. Vitriini -kaapistot keventävät mustan keittiön ilmettä. Yläkaapistoissa ei ole taustaseinää, joten välitila on kaakeloitu kattoon asti.
Edelläkävijä. Kungsbacka-kaapistojen lastulevyovet on tehty kierrätetystä puusta ja niiden kalvopinnoite kierrä­tetyistä­ muovipulloista. Mustat teräsvetimet elävöittävät mattamustia laatikostoja, Ikea.
Vanhaan taloon. Tapiola-keittiössä on ripaus nostalgiaa, ja siksi se sopii hyvin vaikkapa 1950-luvun kerrostaloon tai rintamamiestaloon. Tasot ja vetimet ovat koivua. Sävyn voi valita Tikkurilan värikartasta, Helno.
Geometriaa. Kuviolliset laatat piristävät yksivärisen keittiön välitilan. Equipe Caprice -sementtilaatat (20 × 20 cm) 74,30 €/m2, ABL-laatat.
Harmaa helmi. Modu-keittiön saarekkeessa on runsaasti laskutilaa ja syvennys baarituoleille. Seinälle sijoitettujen kodinkoneiden viereen jää tilaa avohyllyille. Puiset hyllyt tuovat minimalistiseen keittiöön lämpöä, Kvik.
Funktionaalinen. Sirot seinähyllyt helpottavat mausteiden ja yrttien säilytystä ja keventävät  keittiön ilmettä. Bistro-hyllyssä on metallirunko ja massiivitammitasot (35 x 80 cm, korkeus 70 cm), 600 €/kpl, Keittiömaailma.
Monta yhdessä. Kattoon kiinnitettävä Loiste-liesi­tuuletin (halk. 50 cm) on myös näyttävä riippuvalaisin. Ledejä säädetään kaukosäätimellä, 1 895 €, Savo.
Käsityönä tehty. Vanhan kerrostalohuoneiston keittiö on teetetty mittatilaustyönä puusepällä. Kaapistojen reunalistat, messinkiset nupit ja hana viimeistelevät kettiön klassisen tyylin. Taso on komposiittikiveä. Messinkisiä hanoja myy Tapwell. Seinävalaisimet, Bestlite. Tämän tyylisiä kaapinovia ja vetimiä myy esimerkiksi Helsingö. (Kuva sekä jutun pääkuva Riitta Sourander.)
Raikas ja kodikas. Tibrokökin Tärna-keittiön harmaa väri korostaa ovien reunalistoja, ja  yläkaappien erikokoiset ruudut keventävät vaikutelmaa. Tiililadonta toimii aina klassisessa keittiössä, Accente. Kuppivetimiä myy esimerkiksi Domus Classica.

Lue lisää:

1 kommentti