Merihenkistä seiloritunnelmaa! Vanhan veneen ilme raikastui uusilla verhoiluilla
Sisustus
Merihenkistä seiloritunnelmaa! Vanhan veneen ilme raikastui uusilla verhoiluilla
Vanhan moottoripurjehtijan sisätilojen ilme muuttui kuin uudeksi, kun istuintyynyt ja seinät verhoiltiin uudelleen. Raikas värimaailma on saanut inspiraationsa seilorityylistä.
Sisustajan paatissa pelastusrengaskin on sisustuksen kanssa sävy sävyyn.
Uudet seinäverhoilut tehtiin kotimaisesta Pelon Marina -sisustusmatosta. Tuoreet yrtit piristävät veneen ilmettä ja ruokalistaa.

Omistajaa vaihtanut vanha moottoripursi kaipasi sisätilojen pintojen kunnostamista ja päivittämistä. Istuintyynyjen vanhat, vihreät samettipäälliset ja rusehtavat seinäverhoilut tekivät elämää jo nähneestä veneestä entistäkin nuhjuisemman oloisen. Lisäksi ulkotilan istuintyynyt oli verhoiltu ruskealla keinonahalla, joka hiosti kesähelteellä.

Vanhat seinäverhoilut irrotettiin varovaisesti mahdollisimman kokonaisina, jotta niitä voitiin käyttää mallina uusien kappaleiden leikkaamisessa. Tilalle ostettiin puhtaanvalkoista Pelon Marina -verhoilumateriaalia, joka soveltuu palosuojauksensa ansiosta ajoneuvoihin. Verhoilun liimaaminen vaati kaksi käsiparia.

Tyynyt verhoilutettiin uudelleen verhoilijalla. Niihin valittiin likaa ja kosteutta hylkivät Sunbrellan kankaat. Harmaa väri korostaa valkoisen parina kauniisti sisätilojen punertavia tiikkipintoja, ja ulkotyynyjen punainen toistaa veneen pohjan väriä.

Puhtaanvalkoiset seinät ja uudelleen verhoillut harmaat istuintyynyt ovat raikas tausta punertavalle puulle.
Kaikki istuintyynyt verhoiltiin likaa ja kosteutta hylkivillä ja auringonpaistetta sietävillä Sunbrella-kankailla. Ulkotyynyjen punainen toistaa veneen pohjan väriä.
Kommentoi »