Satsaa kotimaiseen! Meillä kotona -kauppojen Green Weekin edut tuottavat kestävää iloa
Mainos
Satsaa kotimaiseen! Meillä kotona -kauppojen Green Weekin edut tuottavat kestävää iloa
Hyvää ja kaunista, sinulle ja kotiisi! Meillä kotona -kauppojen Green Weekin aikana nostamme esiin inspiroivia, kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka tuovat sinulle iloa pitkään. Löydä omat suosikkisi Green Week -hintaan sekä ilmaisella toimituksella. Edut ovat voimassa 21.–27.11.2022.
21.11.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Green Weekin ajan tarjoamme etuja näiden brändien valikoimaan:

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on löytänyt tiensä moniin sydämiin ja koteihin perinteisillä paperitapeteillaan. Yritys on perustettu vuonna 1930 Akaan Toijalassa, ja tänäkin päivänä Pihlgren ja Ritola käyttää tapettien valmistuksessa samaa rotaatiopainomenetelmää kuin pian vuosisata sitten.

Pihlgren ja Ritolan tapettien ekologinen jalanjälki on pyritty minimoimaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa. Ympäristösertifioitu paperi, myrkyttömät pigmentit ja hyväksi havaitut valmistusmenetelmät takaavat, että tapetit ovat turvallisia ja sopivat jokaiseen kotiin. “Kestävyys tarkoittaa meille myös hyvinvoinnin ja kulttuuristen arvojen edistämistä: luonnonmukaisilla ja perinteisillä sisustusmateriaaleilla syntyy kauniita, merkityksellisiä tiloja, joissa on hyvä olla ja hengittää”, Tapettitehtaalta kerrotaan.

Meillä kotona -kauppojen Green Weekin ajan tilaat Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetit 15 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella!

Parolan Rottinki

Parolan Rottingin tuotteet ovat olleet suomalaisten arkea jo 1960-luvulta lähtien. Perustamisen ajalta ovat peräisin monet rottinkiklassikot, kuten Aulis-riippukeinu ja Lumikenkä-tuoli, joiden ilme on pysynyt samanlaisena tähän päivään saakka.

Green Weekin ajan voit tilata Parolan Rottingin klassikkosarjan tuotteet meiltä 10 % alennuksella sekä ilmaisella kotiinkuljetuksella (norm. 39 €).

HEMPEA

HEMPEAn perustaja Marja-Maija Valtonen halusi tuoda markkinoille kestäviä, laadukkaita ja ajattoman kauniita kodintekstiilejä. Materiaaliksi valikoitui ekologinen hamppukangas, joka sopii pehmeytensä ansiosta täydellisesti muun muassa vuodevaatteisiin ja pyyhkeisiin. Kankaat valmistetaan reiluissa työoloissa Romaniassa, värjätään Nivalassa, painetaan Forssassa, ja valmiiksi tuotteet ommellaan Ivalossa. Jokaista tilausta vastaan HEMPEA istuttaa puun kompensoidakseen hiilijalanjälkeään.

Tilaa HEMPEAn suosikit nyt ja hyödynnä 15 % alennus sekä ilmainen toimitus.

MADesign

MADesignin valikoimaan kuuluu yrittäjien Anniina ja Antti Maukosen kuratoimia ja maahantuomia vintagemattoja. Uniikki, käsityönä valmistettu matto on kestävä sijoitus, jonka laadun takaa Anniinan ja Antin vuosien varrella keräämä asiantuntemus. MADesignin valikoimasta löytyy sekä uudempia mattoja että sukupolvelta toiselle siirtyneitä aarteita, jotka on restauroitu niiden alkuperää kunnioittaen.

Hyödynnä nyt 15 % etu ja ilmainen toimitus MADesignin koko valikoimaan.

Come to Finland

Come to Finland syntyi yrityksen perustajan Magnus Londenin intohimosta perinteisiä suomalaisia matkailujulisteita kohtaan. Matkailujulisteiden viehätys perustuu Magnuksen mukaan niiden edustamaan Suomi-kuvaan: ne ovat välähdyksiä menneiden vuosikymmenten matkailumainosten maailmaan sekä taideteoksia.

Green Weekin ajan saat kaikki Come to Finlandin julisteet 15 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella.

Xeraliving

Xeralivingin valikoima koostuu moderneista ja tyylikkäistä sisustustuotteista, joista löytyy myös ripaus leikkisyyttä. Suunnittelutyöstä alkaen Xeralivingin tuotteet on tehty kestämään paitsi aikaa myös käyttöä. ”Haluamme, että asiakas kokee saavansa lahjan, kun avaa meiltä tulleen paketin, vaikka se olisikin itse tilattu”, kertovat yrittäjät Jenni Hakkarainen ja Veera Ylikotila.

Vastuullisuus ohjaa yrityksen toimintaa aina materiaalivalinnoista logistiikkaan. Tuotteiden valmistuksessa käytetään sertifioituja luonnonmateriaaleja sekä kierrätyskuituja. Tuotanto tapahtuu paperituotteiden osalta kokonaan Suomessa. Xeralivingin suositut tekstiilit, kuten pellavavohveliset pyyheliinat, tulevat Virosta ja Portugalista.

Tutustu Xeralivingin laajaan valikoimaan ja tilaa ihanat tuotteet itselle tai lahjaksi. Saat Green Weekin ajan 20 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen!

Plywood Print

Plywood Print muuttaa kotimaisen koivuvanerin upeiksi ja kestäviksi taideteoksiksi. Vanerijulisteiden juju löytyy materiaalista: siitä, miten puunsyyt pääsevät esiin levylle printatun kuvan taustalla. Kaikki Plywood Printin käyttämä koivuvaneri on peräisin kestävää metsänhoitoa harjoittavista lähteistä, ja materiaalihukka pyritään tuotannossa minimoimaan. Kotimainen materiaali puolestaan säästää kuljetuskustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Green Weekin ajan tarjoamme Plywood Printin ohuempiin, millimetrin paksuisiin vanerijulisteisiin 15 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen.

SAVU Glass

Kemian tohtori ja aromitutkija Jari Tuominen halusi luoda lasin, joka estäisi alkoholihöyryjen aisteja turruttavan vaikutuksen viskinmaistelussa. Tästä sai alkunsa SAVU Glass -viskilasin kehitysprosessi, jossa ovat matkan varrella olleet mukana myös Turun ja Helsingin yliopistot sekä lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski. Maisteluun liittyvien ominaisuuksien lisäksi lasissa on kyse myös elämyksellisyydestä ja kokemusten jakamisesta. ”SAVU yhdistää kemian ja gastronomian aivan uudella tavalla. Ajatuksessa on samaa kuin slow food -filosofiassa: rauhoitutaan ja annetaan maisteluhetkelle aikaa, tunnistetaan aromeja ja keskitytään elämykseen”, kertova lasin kehityksessä mukana olleet Harri ja Janne Savolainen SAVU Glassilta.

Hyödynnä Green Week -etu ja tilaa SAVU Glass -viskinmaistelulasit itselle tai lahjaksi 10 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella.

Llepo

Käsityönä valmistetut Llepo-sisustustuotteet ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen ajattomasta tyylikkyydestä, leppoisasta mielentilasta ja käsillä tekemisen ilosta. Paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta valmistetut himmelit ja niiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Tyylikkäät koristeet voi pitää esillä vaikka ympäri vuoden!

Green Weekin ajan saat Llepon koko valikoimasta 20 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

Tutustu kaikkiin kampanjatuotteisiin Meillä kotona -kaupoissa kauppiaiden omilla brändisivuilla tai löydä kiinnostavia poimintoja Green Week pop up -kaupasta!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »