Meillä kotona Instagramissa: tällä viikolla puikoissa on Koti asemalla -blogin Henna!
Sisustus
Meillä kotona Instagramissa: tällä viikolla puikoissa on Koti asemalla -blogin Henna!
Nyt saamme kurkistaa Korson vanhalla asemalla asuvan Hennan ja hänen perheensä elämään, sillä Henna kaappaa Meillä kotonan Insta-tilin täksi viikoksi. Koti asemalla -blogi kertoo vanhan räjähtäneen rakennuksen matkasta lapsiperheen ihanaksi kodiksi.
18.9.2017
 |
Meillä kotona

Mitä kaikkea on Koti asemalla? Näin Henna kuvailee 6-vuotiasta blogiaan:

”Vanhoja tapetteja, lautalattioita, korkeita kattoja, uutta ja vanhaa, perinnekorjausta, pullantuoksua, sukkapuikkojen kilinää, räkää lahkeessa, sisustushaaveita, lasten naurua ja eläinten lämpöä.”

Korson aseman vanhalla asuinkasarmilla asuva lapsiperhe rakastaa käsillä tekemistä, ja siinä on blogin juju. Hennan käsityöprojektit ja loputon kiinnostus sisustamiseen sekä Sami-miehen remppahommat tarjoavat kiinnostavia tarinoita lukijoille. Myös terveelliset elämäntavoilla, kierrätyksellä ja pikku hippeilyllä on sijansa postauksissa. Perheestä löytyy myös Osku-kissa ja Unto-koira.

Koti asemalla -blogin sisustustyyli on rentoa, kodikasta ja värikästä. Kierrätys ja käsityö ovat kunniassa!
Henna on pitänyt remontti- ja sisustusblogiaan jo kuusi vuotta.

Omalla Insta-tilillään @hennaasemalta Henna kertoo välähdyksiä päivistään sekä valottaa, mitä kaikkea asemalla ja blogissa on meneillään. Tutustu Hennan ja aseman elämään tällä viikolla Instagramissa: meillakotona_fi! Luvassa on ainakin syksyisiä kuvia sisältä ja ulkoa, diy-juttuja betonista ja lastenhuoneita.

Kommentoi »