Meillä kotona Instagramissa: nyt on Marulla-blogin Marun päivitysviikko!
Sisustus
Meillä kotona Instagramissa: nyt on Marulla-blogin Marun päivitysviikko!
Marulla-blogia pitävä sisustussuunnittelija Maru Hautala on kaapannut Meillä kotonan Instan haltuunsa viikoksi. Luvassa on rentoa höpöttelyä ja ilottelua pilke silmäkulmassa.
9.10.2017
 |
Meillä kotona

Marulla-blogin Maru Hautala on kolmekymppinen sisustussuunnittelija, joka rakastaa värejä ja skandinaavisen pehmeitä muotoja. Hänen intohimojaan ovat sisustaminen, hääräily ja pienet pintaremontit.

Perhe on muuttanut kesällä Kuopiosta Jyväskylään, ja parhaillaan vanhemmat keskittyvät uuden kerrostalokodin laittamiseen. Perheeseen kuuluu myös kaksi pikkupoikaa.

Instaviikolla Maru tapaa sisustusasiakkaitaan, suunnittelee kotiin pientä mutta tehokasta vessaremppaa ja valmistautuu pian alkavaan mökkilomaan. Tiedossa on myös rentoa höpöttelyä yrittäjän ja äiti-ihmisen arjesta. Maru lupaa kuvata elämäänsä rehellisesti ja silottelematta – eteerinen hyrinä ei ole hänen tyylilajinsa.

Käy tutustumassa Marulla-blogiin jo ennakkoon ja ota Meillä kotona seurantaan myös Instagramin puolella. Meidät löydät nimellä @meillakotona_fi. Muistathan käyttää myös hashtagiamme #meilläkotonafi?

Kommentoi »