Herkkien pitsivillojen ja hulppeiden herraskartanoiden tyyliä! Tässä 5 tapettia, joilla luot kotiin hurmaavaa huvilatunnelmaa
Mainos
Herkkien pitsivillojen ja hulppeiden herraskartanoiden tyyliä! Tässä 5 tapettia, joilla luot kotiin hurmaavaa huvilatunnelmaa
Kukapa ei kaipaisi kotiinsa hulppeiden huviloiden hienostunutta nostalgiaa? Tunnelman luomisessa auttavat tyyliin sopivat tapetit – tässä poimintamme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta. Tapettiunelmat kannattaa toteuttaa nyt, sillä saat Pihlgren ja Ritolan tuotteisiin 20 % edun sekä ilmaisen toimituksen 30.7.2023 asti.
15.8.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Hyödynnä etu: Tilaa Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tuotteet 20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella

Etu on voimassa 17.–30.7.2023, ja se koskee kaikkia Pihlgren ja Ritolan tuotteita tuotteita. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Tapetit huvilatyyliin: 5 poimintaa

1. Pellon pientareelta

Kesäniemi-tapetti on kuin aamukasteinen niitty. Heinät huojahtelevat leppeässä tuulessa ja linnut livertävät. Harmaa, valkoinen ja vihreä sopivat perinteiseen huvilatyyliin kuin nakutettu, dynaamiset musta ja sininen taas modernimman ilmeen luomiseen.

2. Raikasta raitaa

Raidoissa on raikasta reippautta, joka tuo ryhtiä tiloihin. Tämä klassikkojen klassikko sopii yhtä hyvin romanttisen pitsivillan salonkiin kuin klassisemman huvilan huoneisiin. Pumpuli-tapetissa on kolme ajankohtaista värivaihtoehtoa: puuteri, harmaa ja sininen.

3. Maistuisiko mansikkaleivos?

Pikkurokokoo-tapetti tuo mukanaan häivähdyksen hienostuneesta kahvisalongista, jossa kupeissakin on kultareunus. Värivalinnasta riippuen Pikkurokokoo voi olla hyvinkin vahva tai sitten taas helmeilevän herkkä tapetti, joka sopii sekä olohuoneeseen että makuukammariin.

4. Hillitysti runsas

Lintu sininen -tapetti on kuin luotu minimalistille, jonka haluaa tapetiltaan hiukan enemmän. Kaksivärinen tapetti on yhtä aikaa runsas ja rauhallinen. Täyteläisimmillään kuvio on värillisellä pohjalla, mutta valkoinenkin tapetti tuo tilaan tyyliä.

5. Ruusujen taikaa

Ei huvilaa ilman vinttikamaria! Jos vintti puuttuu, ei hätää – samaan tunnelmaan pääsee myös iki-ihanalla Juhannusruusu-tapetilla. Ruusujen tuoksukin tuntuu selvästi ilmassa! Värin voi valita viidestä vaihtoehdosta.

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Lataa Tapettitehtaan hyödylliset oppaat ja tapetointivinkit tämän artikkelin lopusta.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »