Lastenhuoneen matto voi olla hurja kuin villieläin tai esitellä aurinkokunnan planeetat! Nämä 8 suosikkimattoa antavat mielikuvitukselle siivet

MAINOS

Lastenhuoneen matto tuo lastenhuoneeseen ilmettä mutta on myös tärkeä osa leikkiä! Anna siis tilaa mielikuvitukselle, kun sisustat omaa huonetta perheen pikkuväelle. Täältä löydät poimintamme kauden iloisimmista lastenhuoneen matoista. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Lastenhuoneen matot, jotka innostavat leikkiin ja mielikuvitusmatkoille

1. Matto, joka ei murise

Ferm Livingin lastenhuonemalliston Safari-matto on pehmeä kaveri loikoilijalle. Sen hännänpää on söpösti nukitettu. Maton pinta on Uuden-Seelannin villaa ja mitat ovat 118 x 160 cm.

2. Kaikki kyytiin, juna lähtee!

Puuvillainen Kids Concept -matto kutsuu kaikki mukaan juna-ajelulle. Painetun maton pinnalla seikkailee hirviä, kettuja, hiiriä ja siilejä.

3. Pieni merenneito asuu tietysti simpukkahuoneessa

Tyylikkäästi väritetty villamatto kuuluu kaikkien pikku merenneitojen huoneisiin. Maton koko on 70 x 79 cm.

4. Tikru hurmaa koko perheen

Käsintuftatun tiikerimaton nukka on viskoosia. Tämän rinnalle tekisi mieli hankkia punainen pyöreä matto "palloksi".

5. Kuka on kävellyt minun matollani?

Löytyykö nuoria luonnontieteilijöitä? Mustien tassunjälkien alkuperä on selvitettävä! Puuvillamatto sopii niin isoille kuin pienemmille lapsille.

6. Kuka hyppää ensin?

Bloomingvillen puuvillamatolla voi hypätä ruutua! Tyyni väritys sopii monen tyyliseen lastenhuoneeseen.

7. Osaatko jo planeetat?

Aurinkokuntaa esittävä kierrätysmatto on valmistettu PET-pulloista. Tästä on helppo opetella oikea järjestys: Merkurius, Venus, Maa, Mars...

8. Farkkuteinin ykkösjuttu

Meleerattu sininen puuvillamatto sopii lapsen huoneeseen, ja mikä hauskinta, lapsi voi ottaa sen mukaansa vielä omaankin kotiinsa. Farkkutyyli ei petä koskaan!

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 6.9.2019