Lastenhuoneen matto voi olla hurja kuin villieläin tai esitellä aurinkokunnan planeetat! Nämä 8 suosikkimattoa antavat mielikuvitukselle siivet

MAINOS

Lastenhuoneen matto tuo lastenhuoneeseen ilmettä mutta on myös tärkeä osa leikkiä! Anna siis tilaa mielikuvitukselle, kun sisustat omaa huonetta perheen pikkuväelle. Täältä löydät poimintamme kauden iloisimmista lastenhuoneen matoista. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Lastenhuoneen matot, jotka innostavat leikkiin ja mielikuvitusmatkoille

1. Matto, joka ei murise

Ferm Livingin lastenhuonemalliston Safari-matto on pehmeä kaveri loikoilijalle. Sen hännänpää on söpösti nukitettu. Maton pinta on Uuden-Seelannin villaa ja mitat ovat 118 x 160 cm.

Ferm Living KIDS-Safari Matto, Tiikeri
Rum21
Safari Matto, Tiikeri från Ferm Living KIDS .
199 €

2. Kaikki kyytiin, juna lähtee!

Puuvillainen Kids Concept -matto kutsuu kaikki mukaan juna-ajelulle. Painetun maton pinnalla seikkailee hirviä, kettuja, hiiriä ja siilejä.

Kids Concept Matto Metsä, Edvin 130x170 One Size
Lekmer
Suositun Kids Concept -merkin Edvin Metsä Matto on monitoiminen matto, jolla voi sisustaa lastenhuoneen. Tutustu metsän salaisuuksiin tällä painetulla puuvillamatolla ja ajele kiskoja pitkin junalla etsien eläimiä. Matto on upean viileissä sävyissä ja siinä on rautatiekiskot ja se on koristeltu hirvillä, ketuilla, hiirillä ja siileillä. Yhdistä matto lampun tai muihin merkin Edvin-malliston sisustustuotteisiin. HUOMAA! Juna myydään erikseen! 100% puuvillaa Pesuohje: Vain käsinpesu
99 €

3. Pieni merenneito asuu tietysti simpukkahuoneessa

Tyylikkäästi väritetty villamatto kuuluu kaikkien pikku merenneitojen huoneisiin. Maton koko on 70 x 79 cm.

Ferm Living KIDS-Shell Rug, Multi
Rum21
Shell Rug, Multi från Ferm Living KIDS .
99 €

4. Tikru hurmaa koko perheen

Käsintuftatun tiikerimaton nukka on viskoosia. Tämän rinnalle tekisi mieli hankkia punainen pyöreä matto "palloksi".

CATY CAT nukkamatto 180x120 cm Musta/kullanvärinen
Jotex
Nukkamatto, jossa lyhyt nukka ja kuvio. Nukan pituus 8-10 mm, 4600 g/m². Käsintuftattu matto on tiikerin muotoinen ja hauska yksityiskohta lastenhuoneessa. Pehmeän ja lämpimän maton päällä on mukava istua ja leikkiä. Materiaali: 100% viskoosia. Koko: 180x120 cm. Hoito-ohje: Viskoosi on ylellinen materiaali, joka on herkkä kosteudelle. Neste matossa voi aiheuttaa pysyviä tahroja. Vahingon sattuessa pyyhi matto heti kuivaksi värittömällä talouspaperilla tai kuivalla puuvillaliinalla ja silitä mattoa kädellä nukan suuntaisesti. Älä hankaa, sillä lika voi jäädä kiinni mattoon. Maton suojaamiseksi suosittelemme ammattimaista kyllästyskäsittelyä ennen käyttöä. Perusteellisempaan puhdistukseen suositellaan ainoastaan kuivapesua viskoosimattoihin erikoistuneessa pesulassa. Huomioi, että uudesta matosta irtoaa nukkaa. Nukan irtoaminen johtuu siitä, että leikkauksen yhteydessä nukan sekaan painuu kuituja, jotka nousevat myöhemmin pintaan. Ilmiö ei liity maton laatuun. Älä yritä imuroida kaikkia kuituja heti pois, vaan anna niiden irrota rauhassa vähentääksesi mattoon kohdistuvaa rasitusta. Huomioi, että voi kestää muutaman päivän ennen kuin maton reunat asettuvat lattiaa vasten, sillä matto on ollut rullalla kuljetuksen ajan. Vinkki: Yhdistele eläimen muotoisia mattoja keskenään ja luo viihtyisä lastenhuone.
199,90 €

5. Kuka on kävellyt minun matollani?

Löytyykö nuoria luonnontieteilijöitä? Mustien tassunjälkien alkuperä on selvitettävä! Puuvillamatto sopii niin isoille kuin pienemmille lapsille.

Neo matto, musta/valkoinen 140x175 cm
Ellos
Iso valkoinen Kids Concept -matto, jossa mustia erikokoisia tassunjälkiä. Sopii monentyylisiin lastenhuoneisiin. Kiva myös isompien huoneissa! Mitat: 140 x 175 cm
79,90 €

6. Kuka hyppää ensin?

Bloomingvillen puuvillamatolla voi hypätä ruutua! Tyyni väritys sopii monen tyyliseen lastenhuoneeseen.

Bloomingville Ruutuhyppely Matto Harmaa One Size
Lekmer
Pidä pikku jalat kiireisinä ja lämpiminä tällä Harmaalla Ruutuhyppely Matolla, jonka on valmistanut suosittu sisustusmerkki Bloomingville. – Pehmeä matto – Kannustaa hyppelemään ja leikkimään Mitat: P170 x L65 cm Materiaali: 100 % puuvillaa
59 €

7. Osaatko jo planeetat?

Aurinkokuntaa esittävä kierrätysmatto on valmistettu PET-pulloista. Tästä on helppo opetella oikea järjestys: Merkurius, Venus, Maa, Mars...

GALAXY nukkamatto 160x230 cm Monivärinen
Jotex
Nukkamatto, jossa lyhyt nukka ja upea kuvio, joka kuvaa aurinkokuntaamme. Nukan pituus 5-8 mm, 3200 g/m². Ihana matto, jossa upeat värit. Valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. GRS-sertifioitu - koko tuotantoketju toimii vastuullisesti aina raaka-aineista lopputuotteeseen asti. Jotex arvostaa vanhojen raaka-aineiden uudelleenkäyttöä. Löydät ympäristöystävälliset tuotteet Jotexilta. Materiaali: 100% polyesteriä. Koko: 160x230 cm. Hoito-ohje: Imurointi.
259,90 €

8. Farkkuteinin ykkösjuttu

Meleerattu sininen puuvillamatto sopii lapsen huoneeseen, ja mikä hauskinta, lapsi voi ottaa sen mukaansa vielä omaankin kotiinsa. Farkkutyyli ei petä koskaan!

Särö matto, 140x200 cm
Ellos
Säro on tiivis puuvillamatto, jossa on elävä, meleerattu look. Särö sopii moneen tilaan ja on helppohoitoinen. Hapsut. Koko 140x200 cm. Konepesu 40 asteessa.
135 € 169 €

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 6.9.2019