Kukkateline kantaa viherkasvit ja nostaa jalustalle lempikukkasi – katso 7 tyylikästä vaihtoehtoa
Sisustus
Kukkateline kantaa viherkasvit ja nostaa jalustalle lempikukkasi – katso 7 tyylikästä vaihtoehtoa
Kukkateline on tehnyt paluun tyylikkäämpänä kuin koskaan! Trendikkäät telineet sopivat niin sisätiloihin kuin parvekkeelle. Löydä oma suosikkisi jutustamme!
Julkaistu 25.5.2018
Avotakka

Kukkateline art decon henkeen

Tämän kukkatelineen muodossa on vaikutteita art deco -tyylistä. Kun asetat lempikasvisi jalustalle, se ei taatusti jää huomaamatta. Sommar-kukkateline on metallia ja sopii yhtä hyvin olohuoneeseen kuin parvekkeelle, 24,95 €, Ikea.

Sirojalkainen vaihtoehto

Tämä ajaton kukkateline on suunniteltu alun perin sohvapöydäksi. Saarnipuisen Drum-pöydän uusin versio on Monochrome Drum Planter -pöytä, jonka tarjotinosa on muovia ja jalka metallia, (halkaisija 40 cm, korkeus 36 cm tai 46 cm). Tiedustelut Finnish Design Shop.

Seinäkukkaset

Kokoa seinälle persoonallinen kasvi- ja kukkakokoelma. Jos asennat seinälle kiinnitettävän kukkatelineen sisälle, sijoita se tarpeeksi lähelle ikkunaa, sillä muuten kasvit eivät saa tarpeeksi valoa. Metallisia Wall Cibele -kukkatelineitä saa mustana ja valkoisena sekä pastellinvärisinä, 49 €/kpl, Ok Design.

Monikäyttöiset kukkatelineet

Pyöreät kannelliset kukkatelineet ovat monikäyttöisiä. Niitä voi käyttää myös sivupöytinä, (halkaisija 40 cm, korkeus 50 cm) 179 €, Ferm Living.

Porras portaalta

Jos et halua sijoitella kasveja ympäri asuntoa tai parveketta, sijoita ne näyttävästi yhteen paikkaan. Metallinen siro viherporras (leveys 100 cm, korkeus 79 cm, syvyys 35 cm) 119 €, Kekkilä.

Ruukun sävy

Keraamisessa alustassa on aito saviruukun väri. Siro jalka on metallia. Plant Stand -teline on tarkoitettu pidettäväksi pöydällä tai tason päällä. Ruukun halkaisija 22 cm, telineen korkeus 22 cm. Ruukku 15,50 €, jalusta 15 €, Connox.

Laatikossa ja ulkopuolella

Kasvikeidas on olohuoneen katseenvangitsija. Sijoita kasvit ja tukiritilä viherlaatikkoon ja päästä kasvit rönsyilemään. Viherlaatikko (leveys 70 cm, syvyys 35 cm, korkeus 72 cm) 169 € ja metallinen vihertuki (leveys 30 cm) 14,90 €, Kekkilä.

Kommentoi »