Meillä kotona -kaupat

Nosta suosikkisi jalustalle! 5 kukkapöytää rakkaimmille kasveillesi – katso poimintamme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Nosta suosikkisi jalustalle! 5 kukkapöytää rakkaimmille kasveillesi – katso poimintamme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Kukkapöytä pelastaa, jos ikkunalaudalla on ruuhkaa ja suosikkikasvisi uhkaavat jäädä varjoihin. Näillä tyylikkäillä ratkaisuilla sijoitat huonekasvit luovasti osaksi sisustusta.
Julkaistu: 12.3.2021

Kukkapöytä: 5 poimintaa

1. Kolmen kimppa

Sarjapöydät sopivat täydellisesti myös kukkapöydiksi, sillä ne mahdollistavat huonekasvien sijoittelun eri korkeuksille. Aseta alimmalle tasolle korkea viherkasvi ja ylemmille matalat kasvit ryhmiksi. Sijoita pöydät nurkkaan limittäin tai ikkunan eteen perätysten. Madam Stoltzin pöytien messingin ja marmorin yhdistelmä näyttää aina hyvältä!

2. Moderni gootti

Pelkistetty, matala kukkapöytä on ideaali paikka korkeille huonekasveille, kuten limoviikunalle ja palmuvehkalle. Ferm Livingin linjakasta mustaa kukkatelinettä voi käyttää myös huoneen tilanjakajana. Kahdesta palasesta saa jo komean kasviaidan rajaamaan sohvaryhmää.

3. Pyörien päällä

Nordalin tarjoilukärrystä saa myös upean kukkapöydän useammallekin kasville. Pyörien ansiosta kasvit voi näppärästi kärrätä sopivaan paikkaan nauttimaan auringosta. Rungon materiaali on messinkipäällysteistä rautaa. Tasot ovat lasia.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Klassinen kukkapöytä

Design Housen skandinaavisessa kukkapöydässä on tukeva saarnipuinen runko ja metallinen laatikko, johon voi luoda rehevän kukkakeitaan yhdistämällä kokonaisuuteen alaspäin rönsyileviä ja kukkivia huonekasveja. Ajaton kukkapöytä sopii sijoitettavaksi esimerkiksi ikkunan eteen.

5. Kahdessa kerroksessa

Ferm Livingin kaksitasoinen, minimalistinen kukkapöytä on monikäyttöinen kaluste. Alas voi pinota ruukkuja ja sujauttaa kastelukannun tai pyhittää senkin viherkasveille. Muista kuitenkin siinä tapauksessa varmistaa, että alahyllylläkin majailevat kasvit saavat tarpeeksi valoa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »