Kristallikruunu tuo sisustukseen säihkettä! Kurkkaa 14 ideaa ja valitse tyyleistä omaan kotiisi parhaiten sopiva
Sisustus
Kristallikruunu tuo sisustukseen säihkettä! Kurkkaa 14 ideaa ja valitse tyyleistä omaan kotiisi parhaiten sopiva
Kristallikruunu sopii tyyliin kuin tyyliin! Kokosimme kuvakoosteeseen 14 upeinta ideaa, jotka lumoavat ylellisyydellään. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
19.9.2018
 |
Meillä kotona

Kristallikruunu tyyliin kuin tyyliin: 14 inspiroivaa ideaa kotiin

1. Verhoile kiinnitysketju

Kustavilaistyylinen kristallikruunu on tämän sävykkään makuuhuoneen koru. Huomaa, kuinka valaisinen kiinnitysketju on perinteiseen tapaan verhottu kankaalla.

2. Arkkiherttuatar Maria Teresian keittiössä

Itävallan keisarinnan mukaan nimetty lasirunkoinen kattokruunu istuu mainiosti fiftarihenkiseen köökkiin. Sisustuksen makea värimaailma ja satumaiset yksityiskohdat ovat silta tyylien välillä.

3. Maalaisromanttinen täysosuma

Vaalean olohuoneen tyyli on rento mutta silti selvästi maalaisromanttinen. Ilmava, lasirunkoinen kruunu näyttää hyvältä juuri täällä.

4. Poimi kristallikruunuun tehosteväri

Persoonallisen rosoisen työhuoneen tehosteväri on patinoituneen ruskea. Se toistuu hienosti pienessä kristallivalaisimessa.

5. Dramaattisen musta kattokruunu

Tässä makuuhuoneessa ei hempeillä! Siksi kristallikruununkin pitää olla musta, dramaattinen ja hieman pahaenteinenkin.

6. Riviin järjesty!

Pitkän pöydän päälle tarvitaan tasaisesti valoa. Kolme pientä riviin asennettua kristallikruunua hoitavat tehtävän tyylikkäästi.

7. Kristallit tekevän kruunun

Kristalleja myydään irrallisina erikoisliikkeissä ja kirpputoreilla. Voit siis periaatteessa muuntaa minkä tahansa valaisimen kristallikruunuksi.

8. Samassa mittakaavassa

Suuri tupa vaatii suuren valaisimen. Hirsien lämmin ruskea toistuu kauniisti kattokruunun messingissä.

9. Kynttilöitä vai sähköä?

Kun kattokruunussa on sekä hehkut että paikat kynttilöille, valon voi tunnelman mukaan. Tässä kodissa syödään kynttiläillallisia varmasti tavallista useammin!

10. Lisää loistoa

Kristallikruunu koostuu periaatteessa kristalleista ja telineestä, johon ne on ripustettu. Mikään ei estä sinua ripustamaan kimalteita vähän lisää. Myös lasiset joulukoristeet käyvät tarkoitukseen loistavasti!

11. Sensuelli kaunotar

Läpikuultava kangasvarjostin ja kimaltavana sateena ryöppyävät kristallit ovat ihanan aistillinen yhdistelmä. Se on omiaan runsailla tekstiileillä sisustettuun makuuhuoneeseen.

12. Värillä on väliä

Tässä tuvassa on kaksi väriä: hirsiseinien tumma ruskea ja kalusteiden lumivalkea. Valkoinen Marien Teresia -kruunu jatkaa väriteemaa nerokkaasti, ja samalla se erottuu upeasti tummaa taustaa vasten.

13. Ota osaksi asetelmaa

Siro kristallivalaisin sopii täydellisesti naisellisen pukeutumishuoneen tunnelmaan. Sijoita se kuitenkin katon keskiosan sijaan reunemmalle muiden sisustuselementtien seuraan.

14. Sopivasti mahtaileva

Komea uusrokootyylinen kristallikruunu on juuri sopiva valinta vahvan tapetin ja näyttävän vitriinikaapin seuraan. Tässä seurassa ei tarvitse olla vaatimaton!

1 kommentti