Ruskan hohdetta ja metsän syviä sävyjä! Nämä 6 koristetyynyä tuovat syksyn väriloiston kotiisi

MAINOS

Kokosimme kauden kauneimmat koristetyynyt yhteen! Ihastu hehkuviin keltaisen, punaisen ja ruskean sävyihin, jotka maustetaan ripauksella metsän vihreää. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kauneimmat koristetyynyt, joilla somistat kodin syksyyn

1. Kuin niitetty viljapelto

Ihastu murrettuun keltaiseen, syksyn muhkeimpaan sävyyn. Tässä pellavatyynyssä on kaikki mitä tarvitset: näyttävä väri, napakka koko ja rouhea pinta, joka ruokkii tuntoaisteja.

Tyyny Pellava Kellanruskea
Granit
Kellanruskea tyynynpäällinen on valmistettu 100% pehmeästä ja korkealuokkaisesta European FLAX®-sertifioidusta pellavasta. Sisällys 100% polyesteria.
37,90 €

2. Metsäretkellä

Saisiko olla havunvihreää ja syksyisten lehtien harmoniaa? Näillä reippaan kokoisilla pellavatyynyillä somistat vaikka koko sohvan!

Cushion Linen Lightbrown with green seam
Granit
Light brown pillow with contrasting green side seams. The pillow case is made of 100% linen made of flax from European Flax® certified farmers. The certification guarantees a production with respect for the environment. The cushion case is removable and the inside pillow is included. Mix and match with other materials, patterns and colors for a soft and cozy place to hang out!Certified according to Oeko-Tex®.
37,90 €

3. Punainen lanka

Tyyny kuin taideteos! Ruotsalaisen Chhatwal & Jonssonin upea pellavatyynynliina yhdistää ajankohtaiset taupen, aprikoosin ja sinisen sävyt.

Chhatwal & Jonsson-Asha Cushion Cover 40x60 cm, Taupe/Apricot/Palace
Rum21
Asha Cushion Cover 40x60 cm, Taupe/Apricot/Palace från Chhatwal & Jonsson .
59 € 75 €

4. Hapsutellaan!

Ei ole tyynyä tupsuihin katsominen – paitsi jos se on yhtä kaunis kuin tämä, useassa eri värissä myytävä koristetyyny. Päällinen on unelmanpehmeää puuvilla-samettia.

Tyynynpäällinen Beyond Rituals 40x60
Ellos
Kaunis tyynynpäällinen puuvillasamettia, jossa tupsut lyhyillä sivuilla.
55,90 €

5. Syksy ikuinen

Jos sielusi sykkii syksyn väriloistolle, tuo se sisään ja nauti ikuisesta ruskasta. Ihastuttavaan Lexingtonin tyynyyn on ikuistettu täydellinen näkymä. Samettityynynpäällinen on valmistettu puuvillasta.

Tyynynpäällinen Tree Velvet Sham
Ellos
Samettityynynpäällinen puhdasta puuvillaa, jossa valokuvapainatus. Samettityynynpäälliseen on kirjailtu Lexingtonin nimi, ja siinä on Lexington-merkki.
79 €

6. Salmiakilta lainassa

Kun värinä on khaki ja kuviona salmiakki, ei voi mennä vikaan. Tämä koristetyyny on vielä konepestävää puuvillaa.

Dixie-Diamond Cushion Cover 47x47 cm, Khaki
Rum21
Diamond Cushion Cover 47x47 cm, Khaki från Dixie .
25 € 32 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 5.9.2019