Meillä kotona -kaupat

50-luvun viivoja, vakosamettia ja hauskoja nypyköitä! Koristetyynyt tekevät ihmeitä sisustukselle – hanki suosikit omaksesi

MAINOS
50-luvun viivoja, vakosamettia ja hauskoja nypyköitä! Koristetyynyt tekevät ihmeitä sisustukselle – hanki suosikit omaksesi
Koristetyynyjä vaihtamalla on helppo muuttaa koko sisustuksen tunnelmaa. Valitsimme kauden ihanimmat, pidit sitten graafisen selkeälinjaisesta tyylistä tai rennosta bohotunnelmasta. Osta koristetyynyt omaksi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 20.8.2020

Koristetyynyt: 20 suosikkia kauden valikoimasta

Graafiset koristetyynyt

Jos pidät pelkistetystä sisustuksesta ja kammoat kukkakuvioita, ovat graafisin kuvioin koristetut tyynyt aina trendikäs valinta sohvan asusteeksi. 1950-luvun inspiroimien viivakuvioiden ohella koristetyynyissä näkyy nyt myös rouheita kudottuja pintoja ja nypyköitä. Värisuosikkeja ovat beige ja luonnonvalkoinen. Jos kaipaat väripilkkuja vaaleiden tyynyjen sekaan, ovat muodikas keltainen ja ajaton sininen hyviä väripareja luonnonväreille.

Bohotyyliset koristetyynyt

Hapsut, tupsut ja makramee-tyylinen kudontatapa ovat nyt suosiossa. Bohotyylinen koristetyyny näyttää käsintehdyltä, ja sen rouhea pinta tuntuu mukavalta ihoa vasten. Näillä rehevillä koristetyynyillä saat sisustukseen helposti rentoa boheemityyliä. Bohotyylin väripalettiin kuuluvat luonnonvalkoinen, ruskea sekä hempeä roosa.

Samettiset koristetyynyt

Pehmeä, hohdokas sametti on edelleen ykkösmateriaali. Samettinen koristetyyny tuo sohvalle ja petaukseen runsautta ja ylellisyyttä. Samettityynyissä on nyt ihania värejä, maanväreistä poltettuun oranssiin. Uutena tulokkaana on vakosamettinen koristetyyny, joka on muodikas yhdistelmä sileän sametin kanssa.

Kommentoi »