Meillä kotona -kaupat

Kesä on täällä – ja niin myös sesonkiin sopivat koristetyynyt! Nämä 5 poimintaa raikastavat sohvan ja kodin ilmeen

MAINOS
Kesä on täällä – ja niin myös sesonkiin sopivat koristetyynyt! Nämä 5 poimintaa raikastavat sohvan ja kodin ilmeen
Koristetyynyjä vaihtamalla on helppo muuttaa koko sisustuksen tunnelmaa. Sopisiko sohvallesi juuri nyt kodikkaat hapsut, graafinen ja moderni vaihtoehto vai puuvillainen pehmeys? Valitsimme kesän ihanimmat sisustustyynyt tähän juttuun – katso poiminnat ja löydä omat suosikkisi!
Julkaistu 24.5.2022

Koristetyynyt: 5 kaunista poimintaa kotiin

1. Skandinaavista ajattomuutta

Xeralivingin moderni tyynynpäällinen on eleetön ja raikas vaihtoehto niin minimalistikotiin kuin runsaampaankin tyyliin hurahtaneelle. Graafinen digiprintti on kuin pehmeä taideteos. My-tyynynpäällisen koko on 50 x 50 cm.

2. Metsän keskelle

Tuo luonto sisään! Design Paletin Vuosirengas-tyyny on muhkea, ja kannon vuosirenkaita muistuttava printti on hauska yksityiskohta olohuoneessa. Pyöreä muoto erottuu edukseen. Tyyny on luomupellavaa ja täytetty kotimaisella Ecosupersoft-pallokuituvanulla. Tyynyn halkaisija on 45 cm.

3. Raikasta pellavaa

Haikuan klassinen pellavatyynyliina on rento ja tyylikäs vaihtoehto kotiin kuin kotiin. Pellava on kaunis katsella, ja valitsemalla väriksi vanhan roosan tai kauran sävyn tuot kesän oitis kotiin. Ilahduttava yksityiskohta on, että tyynynpäällinen on ommeltu Varsinais-Suomessa. Päällystä saa kahdessa eri koossa ja seitsemässä eri värissä.

4. Runsaasti parempi

Tyylikkään kodikasta: huoliteltu hapsureuna, hauskat napit ja pellavavohveli! Xeralivingin Beda-tyynynpäällinen sopii niin bohokotiin kuin pehmittämään sisustuksen muuten modernia ulkonäköä. Lempeät muodot ja ilahduttavat yksityiskohdat ovat tae kutsuvalle tunnelmalle. Tyynynpäällisen koko on 50 x 50 cm.

5. Kesä saa tulla

Kun kielot kukkivat, kesä on täällä. Se tarkoitaa, että kotiin on aika vaihtaa kesätekstiilit. Suvifiiliksen tuo Design Paletin Kielo-tyyny. Ajattoman kaunis tyyny sopii mainiosti myös vaikkapa ylioppilaslahjaksi tai mökkituliaiseksi. Luomupuuvillaisen tyynynpäällisen on suunnitellut Kirsi Niemelä, ja se on kooltaan 45 x 45 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

1 kommentti