Meillä kotona -kaupat

Uudet koristetyynyt tekevät ihmeitä sisustukselle! Katso 20 upeaa vaihtoehtoa ja hanki suosikit omaksesi

MAINOS
Uudet koristetyynyt tekevät ihmeitä sisustukselle! Katso 20 upeaa vaihtoehtoa ja hanki suosikit omaksesi
Koristetyynyjä vaihtamalla on helppo muuttaa koko sisustuksen ilmettä. Tällä hetkellä suosituimpia ovat värikkäät luontokuosit sekä materiaaleista pehmoinen sametti ja ekologinen pellava. Mikä on sinun valintasi?
Kuvat valmistajat

Koristetyynyt: 20 suosikkia kauden valikoimasta

Luontokuosi vie pienelle retkelle omalla kotisohvallasi

Kauden ihanat luontokuosit koristetyynyissä ja tyynynpäällisissä ovat täynnä kukkia, kurkia ja kuukaloja. Valittavana on myös vitivalkoisia rantakiviä ja lummelammen rauhaa. Jos rakastat luonnossa samoilua, puutarhan kukkivia aamuja ja kurkien kutsuhuutoja, löydät suosikkityynysi tästä valikoimasta.

Jalokivivärejä ja sametin sympatiaa

Samettinen silitys kuuluu kaikille rankan työpäivän päätteeksi. Näiden tyynynpäällisten värit hehkuvat kuin jalokivet rubiinista ametistiin ja smaragdiin. Vähän isoja ovat sormuksiin, mutta valtaistuimelle oikein sopivia.

Klassisen vaaleat sävyt kestävät aikaa

Klassinen pellavatyyli sopii niin safarille kuin kotiin. Raidoilla ja mosaiikkikuosilla terävöitettyä nude-sävymaailmaa piristää pieni annos poskipunan roosaa. Yksi tyynyistä kestää myös terassin sohvalla.

Kiinnostuitko tuotteista? Tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista! Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista.

Julkaistu: 30.4.2020
Kommentoi »