Ruskan hohdetta ja metsän syviä sävyjä! Nämä 6 koristetyynyä tuovat syksyn väriloiston kotiisi

MAINOS

Kokosimme kauden kauneimmat koristetyynyt yhteen! Ihastu hehkuviin keltaisen, punaisen ja ruskean sävyihin, jotka maustetaan ripauksella metsän vihreää. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kauneimmat koristetyynyt, joilla somistat kodin syksyyn

1. Kuin niitetty viljapelto

Ihastu murrettuun keltaiseen, syksyn muhkeimpaan sävyyn. Tässä pellavatyynyssä on kaikki mitä tarvitset: näyttävä väri, napakka koko ja rouhea pinta, joka ruokkii tuntoaisteja.

2. Metsäretkellä

Saisiko olla havunvihreää ja syksyisten lehtien harmoniaa? Näillä reippaan kokoisilla pellavatyynyillä somistat vaikka koko sohvan!

3. Punainen lanka

Tyyny kuin taideteos! Ruotsalaisen Chhatwal & Jonssonin upea pellavatyynynliina yhdistää ajankohtaiset taupen, aprikoosin ja sinisen sävyt.

4. Hapsutellaan!

Ei ole tyynyä tupsuihin katsominen – paitsi jos se on yhtä kaunis kuin tämä, useassa eri värissä myytävä koristetyyny. Päällinen on unelmanpehmeää puuvilla-samettia.

5. Syksy ikuinen

Jos sielusi sykkii syksyn väriloistolle, tuo se sisään ja nauti ikuisesta ruskasta. Ihastuttavaan Lexingtonin tyynyyn on ikuistettu täydellinen näkymä. Samettityynynpäällinen on valmistettu puuvillasta.

6. Salmiakilta lainassa

Kun värinä on khaki ja kuviona salmiakki, ei voi mennä vikaan. Tämä koristetyyny on vielä konepestävää puuvillaa.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 5.9.2019