Meillä kotona -kaupat

Tuoko kevät mukanaan kutkuttavan sisustusvimman? Kokosimme 40 tuotetta, joilla piristät kodin ilmettä helposti – osta omat suosikkisi Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Tuoko kevät mukanaan kutkuttavan sisustusvimman? Kokosimme 40 tuotetta, joilla piristät kodin ilmettä helposti – osta omat suosikkisi Meillä kotona -kaupoista
Aurinko paistaa, ja yhtäkkiä tekisi mieli päivittää sohvatyynyt uuteen uskoon – se on varma kevään merkki, jos jokin! Kurkkaa raikkaat poiminnat eri tiloihin ja nappaa parhaat ideat myös omaan kotiin.
Julkaistu: 14.4.2021

Astu peremmälle!

Napakka matto, oikeassa ajassa tikittävä kello, tilava naulakko ja valmiina odottavat pehmoiset sisätossut. Tarvitseeko sitä muuta toimivaan ja kauniiseen eteiseen? Tuskinpa!

Olohuone on kodin sydän

Kodikkaassa olohuoneessa viihdytään niin yksin kuin yhdessä. Vaikka valon määrä lisääntyy, kohdevalaisimille on aina tarvetta – varsinkin, jos katon alta löytyy innokkaita lukutoukkia. Uudet koristetyynyt lisäävät loikoilumukavuutta ja saavat vanhankin sohvan nuortumaan. Ja jos kaipaat todellista muutoksen tekijää, satsaa värikkääseen mattoon. Se saa koko lattian liekkeihin!

Joka kokin keittiö

Kokin parhaat mausteet? Suola, pippuri ja ripaus rakkautta. Eikä kauniista astioista ja keittiövälineistä ole ainakaan haittaa. Hauskat yksityiskohdat ja hempeät sävyt ovat tänä keväänä se juttu.

Oma tila työlle ja ajatuksille

Kauniit välineet ovat omiaan herättelemään inspiraatiota. Tyylikkäästi kuvioitujen kansien sisään on mukava kirjoittaa päivän mietteitä tai päästää luovuus valloilleen runon muodossa. Kuulokkeet sulkevat maailman ulkopuolelle ja antavat työrauhan tai vapauden vaipua omiin mietteisiin.

Parhaiden unien paikka

Harmonisesti sisustetussa makuuhuoneessa unikin tulee paremmin. Nakkaa nuttusi naulakkoon ja käy pitkäksesi sänkyyn. Satsaa pehmoiseen mattoon, jotta sängystä nouseminen on mukavaa. Ja tyynyjä ei voi olla koskaan liikaa!

Kylvystä kajahtaa

Eikä pidä unohtaa kylpyhuonetta! Veikeillä yksityiskohdilla viimeistellyssä kylppärissä on ilo peseytyä. Ja kun kaikelle on paikkansa, kylpyhuoneen pullot ja purnukat pysyvät järjestyksessä melkein kuin itsestään.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »