Raikkaita värejä, pirteitä raitoja ja pehmoisia materiaaleja! Kesän ihanimmat matot ovat kuin tehtyjä mökille – kurkkaa 5 suosikkiamme

MAINOS

Mökillä jalkojen alle kaipaa jotain pehmeää ja värikästä mutta silti tunnelmaan sopivaa! Valitsimme kauneimmat mökkimatot Elloksen valikoimista. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kesäiset mökkimatot – 5 suosikkiamme:

1. Makuusopissa saa hehkua

Pehmoisen villamaton päällä haluat jopa nukkua. Ja mikä parasta, villa on materiaalina kestävä ja hengittävä, eli täydellinen valinta huolettomaan kesänviettoon.

Ekeby villamatto 140x200 cm
Ellos
Hieno käsinkudottu villamatto, jossa klassinen hanhensilmäkuvio. Loimi puuvillaa. Koko 140x200 cm. Intialla on pitkä historia käsinkudottujen, kauniiden mattojen valmistamisesta. Villamattomme ovat taitavien intialaisten matonkutojien kutomia - kutojilla on takanaan pitkät kudontatekniikan ja käsityön perinteet. Käytä maton alla liukuestemattoa, joka pitää maton napakasti paikoillaan. Elloksella on paljon erikokoisia liukuestemattoja.
111 € 159 €

2. Keittiön tehoraidat

Raitamatto on kuin mummolasta, mutta uusin värein. Salvianvihreä on tämän hetken trendiväreistä se kaunein.

Matto Music
Ellos
Ainutlaatuinen versio klassisesta kuviosta. Horredsmattan-matot ovat käteviä ja helppohoitoisia muovimattoja, joissa on nykyaikaiset värit. Valmistettu Ruotsissa. Konepesun kestävä ja käännettävä.
220 € 275 €

3. Puuceessa kaikki hyvin

Kun vessa on siisti, kaikki toimii. Maton hauska kuviointi vie ajatukset Norjan vuonoille. Muovimatto on lisäksi huoltovapaa.

Marius Marit muovimatto
Ellos
Norjalainen Marius-kuvio on noussut ikonin asemaan. Horredsmattan-matot ovat käteviä ja helppohoitoisia muovimattoja, joissa on nykyaikaiset värit. Matot on valmistettu Ruotsissa. Konepesun kestävä ja käännettävä.
271 € 339 €

4. Päiväkahvit verannalla

Joka sään matto sopii sekä ulos että sisälle. Raikas väritys pukee yhtälailla niin mummonmökkiä kuin huvilaakin.

Märta ulkomatto
Ellos
Ellos on ylpeä yhteistyöstään ja kutsuu tutustumaan Lisa Bengtssonin fantastiseen maailmaan keväällä 2019. Studio Lisa Bengtsson by Ellos -matto on kestävä ulkomatto, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Sopii hyvin parvekkeelle, terassille tai patiolle. Saatavana kolme kokoa: 70x250 cm, 140x200 cm ja 200x300 cm. Kierrätettyä polyesteriä, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä. Kierrätetyn polyesterin raaka-aineena käytetään useimmiten kierrätettyjä PET-pulloja.
45 € 89,95 €

5. Poutapilvi olohuoneessa

Ihastuttavassa pörrömatossa on pioninpunainen reuna. Tämän maton haluat viedä mennessäsi myös kotiin.

Naperville villamatto
Ellos
Käsinkudottu nukkamatto villaa, jossa poikkeavan värinen raita ja hapsut lyhyillä sivuilla. Loimi puuvillaa. Saatavana kaksi kokoa: 140x200 ja 170x240 cm. Intialla on pitkä historia käsinkudottujen, kauniiden mattojen valmistamisesta. Villamattomme ovat taitavien intialaisten matonkutojien kutomia - kutojilla on takanaan pitkät kudontatekniikan ja käsityön perinteet. Käytä maton alla liukuestemattoa, joka pitää maton napakasti paikoillaan. Elloksella on paljon erikokoisia liukuestemattoja.
239 € 399 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 25.6.2019