Meillä kotona -kaupat

Rentoja raitoja ja huoltovapaita materiaaleja! Tällaisia ovat kesän ihanimmat mökkimatot – katso 5 poimintaamme

MAINOS
Rentoja raitoja ja huoltovapaita materiaaleja! Tällaisia ovat kesän ihanimmat mökkimatot – katso 5 poimintaamme
Kesäkodissa jalkojen alle kaipaa jotain pehmeää ja värikästä mutta silti tunnelmaan sopivaa! Valitsimme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta mökkimatot, joiden joukosta löytyy sopiva niin hulppeaan rantahuvilaan kuin sympaattiseen saunatupaan.
Julkaistu: 15.6.2021

Kesäiset mökkimatot – 5 poimintaa

1. Villamatto moderniin tupaan

Villamatto on nappivalinta, kun etsit pitkäaikaista kumppania kesäkotiisi. Se hylkii likaa ja vaimentaa ääniä, ja villa on myös materiaalina kestävä ja hengittävä – eli täydellinen esimerkiksi keittiöön. Modernin torpan lattialle sopii musta-valkoinen väritys. Kuvista poiketen maton vaaleat osuudet ovat hieman valkoisempia. Bloomingvillen maton strategiset mitat ovat 120 x 180 cm.

2. Raitamatto mummolan terassille

Ihastuttava raitamatto on kuin mummon kangaspuilta, mutta uusin värein ja materiaalein. Vallilan polypropeenista valmistettu Hanko-matto (140 x 200 cm) soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön, ja sen pinta on UV-suojattu. Huoltovapaan maton kesäisen ilmeen viimeistelevät päitä koristavat hapsut. Saatavilla on kolme erilaista sävyä: harmaa, koralli ja tummansininen. Valitse haluamasi pudotusvalikoista ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin!

3. Räsymatto saunamökille

Puuvillasta kudottu räsymatto on kesäkotien ikisuosikki, eikä syyttä! Räsymatto on helppohoitoinen, kevyt liikutella ja sen voi pestä käsin. Vallilan Tupa-maton (80 x 200 cm) rauhallinen väritys korostaa räsymaton ajattomuutta.

4. Hamppumatto saaristohuvilaan

Kesäinen hamppumatto sopii niin saaristolaismökin merihenkiseen tyyliin kuin huvilan kiireettömään tunnelmaan. Nordalin luonnonkuidusta valmistettu matto on kestävä ja vahva, ja maton rouhea pinta tuntuu kivalta paljaiden varpaiden alla. Ilmeikäs hamppumatto tuo luonnollisuutta sisustukseen. Maton koko on 75 x 200 cm.

5. Aaltomatto tilaan kuin tilaan

Ihastuttavassa, Suomessa suunnitellussa viskoosimatossa on liikettä ja voimaa. Vallilan Aallokossa-maton ajaton graafinen kuviointi vie mukanaan rannalle. Tämän haluat viedä mennessäsi myös kotiin! Maton koko on 160 x 230 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »