Keittiö on nyt erityisen käytännöllinen ja ajattoman kaunis – nämä ideat sinäkin haluat omaan keittiöösi!
Mainos: Topi-Keittiöt
Keittiö on nyt erityisen käytännöllinen ja ajattoman kaunis – nämä ideat sinäkin haluat omaan keittiöösi!
Unelmoitko keittiöstä, joka toimii moitteettomasti, kestää katseita ja aikaa, pysyy helposti siistinä ja jossa aamun ihanin apuri auttaa kiireisessä arjessa? Katso kuvagalleriastamme käytännölliset ideat ja 3 täydellistä tyyliä!
Julkaistu 19.3.2018

Aamun ihanin apuri

Aamiaiskaappi on tämän hetken kuumin idea keittiössä: sinne voit piilottaa leivänpaahtimen, kahvinkeittimen ja kaikki aamiaisen tykötarpeet. Keittiö on aina siisti, vaikka aamuisin olisi kuinka kiire – suljet vain aamiaiskaapin oven.

Topi-aamiaiskaappia saa 80, 90 ja 100 cm leveänä. Kuvan ovimalli on valkoinen Kosketus OIP10M, jossa valkoinen Cubix-reelinkivedin.

Järjestä ja kierrätä käytännöllisesti

Pesutarvikkeet pitää olla aina lähellä, mutta ei pöydällä näkösällä. Kaksiosaisessa allaslaatikostossa ylempään osaan voi laittaa pesutarvikkeet ja alempaan osaan jätelajittelun.

Kuvan ovimalli on Lato hiirenharmaa LA33M ja pöytätaso Ylämaan Graniitin Colonial White (erikoisväri).

Piilota mausteet ja öljyt pois näkösältä

Kotikokin keittiö voi sisältää kivoja yllätyksiä: mausteet ja öljyt ovat piilossa kaapissa, mutta kuitenkin näppärästi käden ulottuvilla.

Kapea maustekaappi alakaapistoon on Legrabox-setti harmaana TKLS20HA.

Ei ikinä enää sotkuisia laatikoita!

Veitset ja haarukat, foliot ja kelmut, kauhat ja kapustat pysyvät järjestyksessä, kun kaikelle on oma lokeronsa.

Tandem-laatikoston sisustarvikkeet saa valkoisena tai harmaana.

Katso vielä nämä 3 upeaa tyyliä!

Uusi romanttinen tyyli vanhaan taloon

Tämä maalaisromanttinen keittiö tehtiin vuonna 2014 remontoituun vanhaan puutaloon Lappajärvelle. Asukkaalle keittiö on kodin sydän, ja siinä tärkeintä oli kaunis ja käytännöllinen saareke. Vanhasta keittiöstä otettiin kantava väliseinä pois ja saareke rakentui sen tilalle. Saareke tuo paljon lisää säilytystilaa.

Talon emännän tyyli on maalaisromanttinen, muttei liian rönsyilevä. Kaikki liika tavara on karsittu ja romantiikan rinnalta löytyy hiukan industrial-henkeä muun muassa lampuista.
Keittiön ovimalli on valkoinen, mattapintainen Hella. Ovi on suorareunainen maalattu MDF-peiliovi, väri HE10M, puhdas valkoinen matta. Yläkaapeissa on vedin 90, alakaapeissa vedin 61. Runko on VA valkoinen. Tasona on suorareunainen laminaatti R289, jossa on ruskeanharmaa sahattu puupinta. Allas on BLANCO DALAGO 6, Silgranit, tartufo ja liesituuletin Lapetekin 400-M RST-look musta S-kuvulla.

Viimeiseen asti mietitty kompakti kokonaisuus

Tämä tyylikäs keittiö valmistui vanhaan kerrostaloasuntoon Seinäjoen keskustaan. Asukkaille tärkeintä oli kestävyys ja laatu.

Keittiö on kompakti, mutta erittäin toimiva ja työskentelytilaa on riittävästi. Uuni ja mikro on nostettu ergonomiselle tasolle ja kaikki kodinkoneet on integroitu. Keittiö näyttää hyvin viimeistellyltä.

Yläovet ovat vaakaviilutettua valkaistua tammiviilua, ovimalli on Kosketus (OIT021), suorareunainen viilutettu MDF-ovi (19 mm). Vedin on Lungo-alumiinivedin. Tämän keittiön kodinkoneet ovat AEG:ltä, liesituuletin Lapetek Jona, allas helmenharmaa Silgranit Naya ja hana Oraksen.
Alakaapistojen ovet ovat puhtaan valkoiset, kiiltävät Kosketus-ovet alumiininvärisellä listavetimellä (OIL10K). Ovi on suorareunainen MDF-ovi (16 mm). Toinen taso on kiiltävän valkoinen laminaattitaso, R417 (30 mm). Toinen taso on valkeaksi öljytty tamminen massiivipuutaso (30 mm). Välitilassa on harjattu alumiinilevy, samoin sokkelissa.

Ajattoman lämmin tyyli skandinaaviseen makuun

Tämä lämminhenkinen keittiö sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa koivumetsikön kupeessa. Keittiö on persoonallinen ja erittäin avara ja valoista, sillä yläkaappeja ei ole ollenkaan. Ne korvaa ruokakomero, joka kätkee sisäänsä pakastimet, kuiva-aineet, kodin pienkoneet, kattilat ja paljon muuta.

Keittiössä laitetaan paljon ruokaa ja työtasoja on siksi paljon. Öljytyt tammitasot tuovat lämmintä kontrastia valkoisen vastapariksi.
Alakaappien ovimalli on puhtaan valkoinen, mattapintainen Säde SD10M, sormiurallinen maalattu MDF-ovi (22 mm). Vetimiä ei ole. Tasot ovat öljyttyä massiivitammea (30 mm), ja niiden syvyys on 700 mm. Rungot ovat valkoiset. Astianpesukone on integroitu. Kaikkien kalusteovien takana on ulosvedettävät sisälaatikot. Allas on Stalan musta komposittiallas.
4 kommenttia