Meillä kotona -kaupat

Kaunista kotiasi kukkatapetilla! Valitsimme Tapettitehtaalta 7 hurmaavaa mallia – kurkkaa vaihtoehdot & osta oma suosikkitapettisi täältä

MAINOS
Kaunista kotiasi kukkatapetilla! Valitsimme Tapettitehtaalta 7 hurmaavaa mallia – kurkkaa vaihtoehdot & osta oma suosikkitapettisi täältä
Kukkatapetit elävöittävät kodin ilmettä ja tuovat seinille kestävän kukoistuksen. Valitsimme Meillä kotona -kaupoista Tapettitehtaan hurmaavat tapettimallit – katso poiminnat ja valitse oma suosikkisi!
Julkaistu: 19.4.2021

Kukkatapetit ovat ihastuttaneet koteja jo pitkään, eikä niiden suosiolle näy loppua! Tämän kevään kaikkein trendikkäimmissä malleissa kukat ovat herkkiä ja pienikokoisia ja värit hempeitä. Kokosimme yhteen Tapettitehtaan ihanimmat mallit, jotka tuovat kevään ja tulevan kesän tuntua sekä kodin että mökin sisustukseen.

Osta kukkatapetit tästä

Tapettitehtaan tapetit ovat perinteisiä, myrkyttömiä paperitapetteja, jotka valmistetaan Akaassa samalla rotaatiopainomenetelmällä kuin jo kymmeniä vuosia sitten tehtaan alkuaikoina. Huippumuotoilijoiden suunnittelemat kuosit sävytetään paperille käsityönä, mikä takaa uniikin painojäljen.

Kaikkien rakastama Kirsikkapuu

Tapettitehtaan klassikkomalli Kirsikkapuu on ikisuosikki, joka sopii tilaan kuin tilaan. Ritva Kronlundin suunnittelemaa tapettimallia on saatavilla neljässä eri värissä. Rullan pituus 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 53 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Hurmaava Hyasintti

Hyasintti-tapetin kuvioissa on ripaus retrohenkisyyttä sekä raikkaat värit. Näyttävä kuviointi tuo luonnetta niin kodin kuin mökin sisustukseen. Rullan pituus 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 12 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Juhlava Juhannusruusu

Romanttinen Juhannusruusu vie ajatukset keskikesään auringon paahteen ja tuoksuvien ruusujen keskelle. Hempeä tapetti on vain yksinkertaisesti vastustamattoman ihana! Rullan pituus 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 44 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Herkkä Niittyleinikki

Tässä kesäisessä tapetissa kukkivat nimensä mukaisesti herkät niittyleinikit. Keltasävyinen tapetti on klassisen kaunis, mutta myös muut vaihtoehdot ilahduttavat erilaisilla väriyhdistelmillään. Rullan pituus 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 38 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Lempeä Lemmikki

Soman Lemmikki-tapetin tyyli henkiin 60-lukua. Sininen tapetti on rauhoittava valinta esimerkiksi makuuhuoneeseen. Saatavilla on myös vihreäsävyinen sekä punainen, hieman pinkkiin taittava vaihtoehto. Rullan pituus 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 19 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Rento Rantakukka

Rantakukka-tapetti tuo sisustukseen ripauksen väriä olematta kuitenkaan liian hallitseva. Saatavilla on neljä erilaista sävykokonaisuutta: vihreä, keltainen, sininen ja ruskea. Minkä sinä valitset? Rullan pituus 11,20 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 38 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Monen tyylin Oratuomi

Oratuomi sopii myös hänelle, joka ei kaipaa kotiinsa kirkkaita värejä tai turhan näyttäviä kuoseja. Pienet lehdet ja kukat muodostavat yhdessä kauniin kuvion. Rullan pituus 11,20 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 13 cm.

Katso myös muut värivaihtoehdot

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Kurkkaa Tapettitehtaan sivustolta selkeät ohjeet, joilla onnistut tai lataa oppaat artikkelin lopusta.

Tapettitehtaan ohjesivulta löydät myös kätevän laskurin oikean tapettimäärän selvittämistä varten.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »