Meillä kotona -kaupat

Sytytä kynttilät ja nauti tunnelmasta! Valitsimme 6 täydellistä kynttilänjalkaa moneen tyyliin

MAINOS
Sytytä kynttilät ja nauti tunnelmasta! Valitsimme 6 täydellistä kynttilänjalkaa moneen tyyliin
Rakastatko modernia vai klassista tyyliä? Entä pidätkö hauskoista yksityiskohdista? Valitsimme sinulle kauneimmat kynttilänjalat, jotka sopivat niin pöytään, asetelmiin kuin ikkunalaudalle. Osta omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 1.10.2020

Kynttilänjalat: 6 poimintaa

1. Kynttilänjalka marmorifanille

Etkö osaa päättää, minkä värinen marmori on kauneinta? Tässä saat ne kaikki! AYTMin marmorinen kynttilänjalka on näyttävä ilmestys paitsi väriensä myös graafisen muotonsa puolesta. Messinkisellä pidikkeellä viimeistellyn jalan kokonaiskorkeus on 9,5 senttiä.

2. Kynttilänjalka, joka on ajaton valinta

Skultunan avainkynttilänjalka on klassikko, jota on valmistettu yhtäjaksoisesti 1800-luvulta lähtien. Avaimen tarkoitus oli nostaa kynttilää ylöspäin, jotta kallisarvoiset nysät voitiin polttaa aivan loppuun asti.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Yksinkertaisuudessa sen salaisuus

OYOY Living Designin hyvin pelkistetty lasikynttilänjalka pitää kruunukynttilän tukevasti pystyssä varastamatta liikaa huomiota. Käytä yksittäin tai kokoa ryhmäksi ikkunalaudalle tai senkin päälle!

4. Kupillinen valoa

Lene Bjerren kynttilänjalka on kauniin yksinkertainen tunnelmanluoja, mutta myös käytännöllisyytensä puolesta vailla vertaa. Kuppimainen jalkaosa (leveys 17,5 cm) kerää valuvan steariinin ja pitää pinnat puhtaina.

5. Hopean hohtoa sisustukseen

Lene Bjerren klassinen kynttilänjalka näyttää kauniilta niin sohvapöydällä kuin ikkunalaudakin. Korealle jalustalle sopii hieman paksumpi kynttilä. Jalan korkeus 22,5 cm, kynttiläjalustan halkaisija 11 cm.

6. Näyttävä jalka kookkaalle kynttilälle

Lene Bjerren rouhea Marianna-kynttilänjalka on komea ilmestys jo ihan sellaisenaan. Korkeutta siltä löytyy 29,5 cm. Kynttilälle varatun tason halkaisija on 16 cm. Jalan materiaali on alumiinia ja metallia.
Kommentoi »