Meillä kotona -kaupat

Valoa ja tunnelmaa, tyylikkyyttä unohtamatta! Poimimme 8 kauneinta kynttilänjalkaa Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Valoa ja tunnelmaa, tyylikkyyttä unohtamatta! Poimimme 8 kauneinta kynttilänjalkaa Meillä kotona -kaupoista
Rakastatko modernia vai klassista tyyliä? Entä pidätkö hauskoista yksityiskohdista? Valitsimme sinulle kynttilänjalat, jotka sopivat niin tunnelmallisiin kattauksiin kuin asetelmien koristajiksi. Voit ostaa suosikkisi suoraan tästä Meillä kotona -kauppojen jutusta.
Julkaistu: 23.9.2021

Kynttilänjalat: 8 poimintaa

1. Kaksin verroin valoa

Nordalin korkea, metallinen kynttilänjalka ihastuttaa persoonallisella U:n mallillaan. Kullanvärisessä jalassa on paikat kahdelle kruunukynttilälle. Näyttävä kynttilänjalka toimii sisustuselementtinä myös ilman kynttilöitä.

2. Yksinkertainen on kaunista

House Doctorin pelkistetty Latuna-kynttilänjalka korostaa yksinkertaisuudellaan liekin omaa valoa ja kauneutta. Pyöreäalustaisen kynttilänjalan väri on sekoitus tummaa metallia ja antiikkista kuparia. 27 cm korkea jalka sopii kynttilöille, joiden halkaisija on 2 cm.

3. Päästä luovuutesi valloilleen!

Gejstin Molekyl-kynttilänjalka koostuu irrotettavasti magneettipalloista, joiden avulla voit luoda itse oman kynttilänjalkasi. Muotoilustaan palkittu kynttilänjalka on kaunis jo itsessään mutta myös osana asetelmia.

4. Korkea kynttilänjalka levittää valoa laajemmalle

AYTM:n kahden kynttilän jalka on valmistettu teräksestä. Kynttilät nousevat korkeuksiin jykevällä marmoripohjalla luoden kotiin ylellistä ja sopivan mahtipontista tunnelmaa. Kynttilänjalka on kokonaiset 43,5 cm korkea.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Keltainen kynttilänjalka luo lämmintä tunnelmaa

Bloomingvillen keraaminen kynttilänjalka ihastuttaa kaarevilla muodoillaan. Vanhoja puisia kynttilänjalkoja muistuttava yksilö sopii esimerkiksi sohvapöydän koristajaksi. Kynttilänjalka on 19 cm korkea.

6. Näyttävä jalka pöytäkynttilälle

Bloomingvillen pylväsmäinen kynttilänjalka erottuu perinteisistä vaihtoehdoista. Alumiinista valmistettu kynttilänjalka on kullanvärinen, ja se sopii erityisesti paksuille pöytäkynttilöille. Tason halkaisija on 13 cm ja kynttilänjalan korkeus 10 cm.

7. Skandinaavisen simppeli kynttilänjalka

Scandi Livingin Arctic-kynttilänjalka edustaa selkeää ja skandinaavista muotoilua. Tyylikäs ja minimalistinen kynttilänjalka sopii kruunukynttilöiden polttamiseen. Siinä on jauhemaalattu mattapinta sekä suojaava vaahtomuovilevy jalan alla. Korkeus 18 cm.

8. Kynttiläamppeli toimii katseenvangitsijana

Kaipaatko jotain aivan erilaista? Ripusta siinä tapauksessa kynttilät roikkumaan! Nordalin kynttiläamppelin mukana tulee ripustukseen tarkoitettu nahkainen nauha. Amppelin värivaihtoehtoina ovat musta ja kulta. Keskellä kuppiosaa on pidike, johon kynttilän saa asetettua. Suositusmitta amppelissa käytettävälle kynttilälle on 20 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »