Kaikkien aikojen sukat! Hurmaavasta erikoislehdestä löydät 40 rakastetuinta villasukkaohjetta
Neulonta
Kaikkien aikojen sukat! Hurmaavasta erikoislehdestä löydät 40 rakastetuinta villasukkaohjetta
Kaikkien aikojen sukat -lehti sisältää rakastetut sukkamallit jokaiseen vuodenaikaan. Neulo värikkäimmät kirjoneulesukat, muhkeimmat palmikkosukat ja keveimmät pitsineulesukat. 140-sivuinen lehti ilmestyy 30. elokuuta 2023.
Julkaistu 30.8.2023
Meillä kotona

Villasukat ovat suomalaisen luottoasuste. Syksyllä sukat sujahtavat kumisaappaisiin, talvella ne ovat aina jalassa. Keväällä ja kesällä sukat lämmittävät viileinä terassi-iltoina.

Kokosimme Kaikkien aikojen sukat -lehteen rakastetuimmat sukkamallit. Herkuttele syksyllä ja talvella muhkeilla kirjoneule- ja palmikkosukilla ja kevennä kevättä kohti hempeämmillä pitseillä. Runsas valikoima kirjoneulesukkia antaa myös oivan mahdollisuuden käyttää ja yhdistellä jämälankoja.

Sukkaohjeet ovat suunnitelleet Suomen tunnetuimmat neulesuunnittelijat, kuten Niina Laitinen, Mia Sumell, Merja Ojanperä, Meiju Kallio-Peltoniemi, Ronja Hakalehto ja monet muut.

Upeat ohjeet on julkaistu aiemmin Kotivinkissä, Unelmien Talo&Koti -lehdessä, Parhaat Sukat & neuleet -lehdessä sekä Parhaat Sukat & lapaset -lehdessä.

Kaikkien aikojen sukat -erikoislehti ilmestyy 30. elokuuta 2023. Lehden voi ostaa lehtipisteistä ja Meillä kotona -kaupoista hintaan 12,90 €.

Vuodenajoittain jaotellut sukkamallit antavat neuleinspiraatiota ympäri vuoden. Talosukissa pääset kokeilemaan useita eri tekniikoita.

1 kommentti