Meillä kotona -kaupat

3 x juliste keittiöön – tässä ihanimmat vaihtoehdot kokkaajan iloksi

MAINOS
3 x juliste keittiöön – tässä ihanimmat vaihtoehdot kokkaajan iloksi
Kaunis juliste keittiössä saa hyvälle tuulelle unisen aamukahvin keittäjän ja inspiroi kokkaushetkiin. Ripusta seinälle pala torivilinää, abstrakti taideteos tai energiaa pursuavia sitrushedelmiä. Tässä Meillä kotona -kauppojen parhaat poiminnat – tilaa oma suosikkisi helposti tästä jutusta!
Julkaistu: 7.4.2022

Juliste keittiöön – 3 ihaninta vaihtoehtoa

1. Torivilinää kauniina kesäpäivänä

Mitäs siellä kahvilapöydässä herkutellaan? Kuviokioskin Fredan tori -julistetta katsellessa voi kuulla raitiovaunun kolinan ja tuntea nenässään kukkakojun kimppujen tuoksun. Karkkivärinen, A3-kokoinen printti on painettu Suomessa.

2. Ripaus vaaleanpunaista

Ripaus vaaleanpunaista saa jokaisen päivän tuntumaan hieman lempeämmältä. Xeralivingin abstrakti Daydreaming about alligators -juliste on saatavilla kahdessa eri koossa. Mattapintaiselle paperille painettu juliste on valmistettu Porissa. Kuvituksen suunnitellut Jenni Hakkarainen on toinen Xeralivingin perustajista.

3. Aamupalamehun aurinkoiset ainekset

Kuvittaja Tiina Achrénin Appelsiinit-taideprintti on herkullisen näköinen kuin mikä! Sarjasta on painettu käsin 11 vedosta, joista jokainen on kuvittajan numeroima ja signeeraama. Kuviokioskin printti on A3-kokoinen ja Suomessa painettu.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
2 kommenttia