Meillä kotona -kaupat

Pompom-nauhaa ja somia muffinssivuokia! Nämä juhlatarvikkeet tekevät kemuistasi entistä ihanammat – osta ne nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Pompom-nauhaa ja somia muffinssivuokia! Nämä juhlatarvikkeet tekevät kemuistasi entistä ihanammat – osta ne nyt Meillä kotona -kaupoista
Mitä kaikkea sitä juhliin oikein tarvitaankaan? Kokosimme yhteen juhlatarvikkeet, joilla luot juhliisi viimeisen silauksen! Ja mikä parasta: voit ostaa kaikki nämä tuotteet helposti suoraan jutusta.
Julkaistu: 21.5.2021

Juhlatarvikkeet: 8 ideaa

1. Juhlajärjestelyt alkavat kutsujen lähettämisestä

Kaikki ilahtuvat, kun postilaatikkoon kolahtaa fyysinen kutsu. Putingin kaksiosainen postikortti (10,5 x 14,8 cm) on laadukasta kartonkia. Mukana tulee valkoinen kirjekuori.

2. Ei juhlaa ilman pompomeja

Ripusta suloiset pallerot juhlapöydän ylle. OYOY Living Designin pompom-nauha on 2,8 m pitkä.

3. Pöytäkin kaipaa koristeita

Parikin suloista palleroa tekee kattauksesta hauskemman. House Doctorin paperiset koristeet kiinnittyvät magneetilla. Pallot ovat halkaisijaltaan joko 12,5 tai 18 cm.

4. Kranssi ovessa toivottaa vieraat tervetulleeksi

Värikäs kranssi kuin suoraan Liisan Ihmemaasta! Helsingin Kukkatehdaan kranssin halkaisija on noin 25 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Kukita juhlapöytä servietein

Näissä Mailegin söpöissä servieteissä on pyöristetty pilvireuna. 20 kappaleen paketeissa myytävät servietit ovat kooltaan 12,5 x 12,5 cm, ja ne ovat saatavilla kahdessa värissä: sini- ja valkopohjaisina. Valitse haluamasi väri pudotusvalikosta ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

6. Kankaiset lautasliinat kestävät juhlasta toiseen

Oletko suunnitellut kankaisten lautasliinojen hankkimista? Kevään juhlat ovat loistosyy toteuttaa aie. Terrakotan väriset pellavaliinat (40 x 40 cm) voi pestä kätevästi koneessa.

7. Rakkaudella leivottu (ja koristeltu)

Tarjoa kuppikakut tai suolaiset muffinssit suloisista kupeista. Bloomingvillen muffinssivuoat (halk. 6 cm, kork. 4,7) ja kyltit on valmistettu pahvista. Paketissa on 8 kappaletta.

8. Kaunis maljakko on pöydän tärkein koriste

Pastellinen maljakko tuo mieleen pionit ja ruusut! Ruotsissa valmistettu Kosta Bodan maljakko (kork. 16,7 cm, halk. 15 cm) on käsinpuhallettua lasia.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »