Löydä täydellinen isänpäivälahja – 10 ideaa, joilla ilahdutat juhlapäivänä

MAINOS
Löydä täydellinen isänpäivälahja – 10 ideaa, joilla ilahdutat juhlapäivänä
Isänpäivälahja, itse tehty kortti ja lämpimät halaukset tekevät kaikkien isien suuresta päivästä ikimuistoisen. Lahja kannattaa hankkia hyvissä ajoin, ettei juhlapäivä pääse yllättämään. Kurkkaa ideat isänpäivälahjoihin ja löydä omalle isällesi sopiva paketti! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Isänpäivälahja: 10 ideaa rakkaille isille

1. Anna masterchefillesi uusi lempivempele

Tyylikäs kontaktigrilli on mainio väline lämpimien kerrosleipien parilointiin, mutta myös kalan ja lihan paistaminen onnistuu hyvin.

2. Anna sen soida! Musiikki on parasta, kun se on aina mukana

Langattomassa bluetooth-kaiuttimessa on ladattava akku ja jylhän syvä basso. Kaiuttimen USB-portin avulla isä voi myös ladata puhelimensa tiukan paikan tullen ja jatkaa rupattelua kanssasi.

3. Hänelle, joka osaa olla myös romanttinen

Ostatko lahjan lastesi isälle? Kynttilänvalossa on ihana istua iltaa, mutta muista kuitenkin, että hän on nähnyt aikanaan kaikki Crocodile Dundee -elokuvat. Tässä on jotakin teille molemmille.

4. Onko isän vaatteille tilaa?

Monessa perheessä isän kaappitila on kaventunut uhkaavasti, kun äidin ja nuorison varusteet ja vaatteet ovat levinneet sumun lailla. Tämä naulakko on VAIN isän asuille, asusteille ja kengille.

5. Nuuh... kuka täällä kävi?

Onko isä nopea, ketterä, rohkea, älykäs, hauska ja valloittava? Vähän kuin James Bond, siis. Tämä tuoksu on kuin tunnustuspalkinto hänelle.

6. Pientä laittoa ja sitten vähän lisää

Kulkeeko hän huoneesta toiseen eksyneen oloisena, jos hänellä ei ole mitään nikkaroitavaa työn alla? Tämä sisustukseen sopiva työkalupakki sisältää myös lupauksen: minä keksin sinulle aina uuden projektin.

7. Tyylikkyys on pienissä asioissa

Pop! Viini kuin viini maistuu paremmalta, kun sen avaa tyylikkäästi. Messinginvärinen Normann Copenhagenin korkkuruuvi on kuin koru sivupöydällä.

8. Metsän poika tahdon olla

Kauriskulho sopii juomien cooleriksi, iltajuhlien pikkusuolaisille tai vaikka riistasalaatin tarjoiluun. Tämä on loppuvuoden juhlien ehdoton hitti!

9. Kaikki on hyvin, kun jalat ovat lämpimät

Klassiset avokantaiset lammastohvelit on helppo sujauttaa jalkaan, ja niiden kumipohjat eivät luista. Tämä on varma isänpäivän toivelahja myös isoisälle!

10. Isänpäivälahja, jossa on tunturimajan henkeä

Karhumainen tekoturkispeitto on ihana suojavaruste myöhäisillan jännityselokuvia katsellessa. Sisäpinta on fleeceä ja peitto on konepestävä.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 15.10.2019
Kommentoi »