Meillä kotona -kaupat

Mitä isänpäivälahjaksi maailman parhaalle isälle? Jos pää lyö tyhjää, kurkkaa nämä perheenisän vinkkaamat täsmäideat

MAINOS
Mitä isänpäivälahjaksi maailman parhaalle isälle? Jos pää lyö tyhjää, kurkkaa nämä perheenisän vinkkaamat täsmäideat
Isänpäivälahja, ajatuksella valittu kortti ja lämmin halaus tekevät isän tärkeästä päivästä ikimuistoisen. Pyysimme Meillä kotona -kauppojen Tuomas Törnroosia poimimaan valikoiman parhaat lahjaideat, jotka taatusti ilahduttavat isänpäivänä. Kurkkaa ideat ja tuotteet helposti suoraan jutusta!
Julkaistu 29.10.2021

Meillä kotona -kauppojen kaupallinen kehittäjä Tuomas Törnroos on helsinkiläinen, 5-vuotiaan tytön sisustuksesta, nikkaroinnista ja remontoinnista innostunut isä.

Tulevan isänpäivän hän aikoo mitä todennäköisimmin viettää perheensä kanssa tyttären lempipeliä Kimbleä pelaten, yhdessä ulkoillen sekä herkutellen isänpäiväkakulla. Tytär piirtää, maalaa, harjoittelee kirjoittamista ja askartelee ahkerasti, joten Tuomas uskookin saavansa lapseltaan lahjaksi ihanan itse tehdyn kortin.

Pyysimme Tuomasta jakamaan parhaat lahjavinkit, joilla sinäkin voit ilahduttaa isää isänpäivänä. Tässä hänen täsmäideansa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta!

Isänpäivälahja: 5 ideaa rakkaalle isälle

1. Termoskannu pitää isän lämpimänä

”Varsinkin etätöitä tehdessä tulee litkittyä useampi kuppi teetä päivän mittaan. Termoskannu pitäisi tsaijun lämpimänä ja sopisi mainiosti työpöydän nurkkaan värinsäkin puolesta.”

Sen lisäksi, että termari helpottaa etätyöläisen arkea, ottaa isä sen mielellään mukaan myös yhteiselle luontoretkellenne. House Doctorin tyylikäs termoskannu pitää kahvin tai teen kuumana ja veden kylmänä. Kannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on tilavuudeltaan 1,8 litraa.

2. Kasvatuspaketti on nykypäivän kukkakimppu

”Ryhtyisin mielelläni chilinviljelijäksi. Tiedä vaikka tulisi vain pieniä hedelmiä, eivätkös ne ole niitä kaikkein tulisimpia?”

Onko isässäsi viherpeukalon vikaa? Siinä tapauksessa oman sateenkaarichilin kasvattaminen on hänestä varmasti palkitsevaa puuhaa. Mikäli isäsi pitää myös ruoanlaitosta, saa hän chilipuusta herkkupatoihin itse kasvattamaansa potkua. Lil Plotin The Essential -paketissa tulee mukana kaikki tarvittava Rainbow Chili Bonsain kasvattamiseen mutta myös kastelupallot, jotka auttavat puun hoidossa.

3. Uniikki ruukku uniikille isälle

”Udumbaran ruukut ovat upean uniikkeja. Tämä ruukku sopii hienosti esimerkiksi chilin kasvatusruukuksi ja tukee "support your local" -ajatusta.”

Helsingissä käsin tehdyt Udumbaran ruukut valmistetaan Kultelan kylän punasavesta. Mikäli kotimaisuus, ekologisuus ja käsityöt ovat isällesi tärkeitä arvoja, ilahtuu hän varmasti tästä rustiikkisesta ruukusta.

4. Täydellinen valaisin etätyöläiselle

”Rouhea valaisin sopisi valaisemaan työpisteeni olohuoneen nurkkauksessa. Lampussa on myös monipuoliset säädöt, joten niillä saa valon osumaan oikeaan kohtaan.”

Tekeekö isäsi töitä kotona? Tai istuskeleeko hän mielellään pöydän ääressä lukemassa lehteä ja kirjaa? Hyvässä valossa puuhat sujuvat mukavasti – ilahduta siis isää tyylikkäällä ja laadukkaalla pöytävalaisimella.

5. Kirja ikuiselle remontoijalle

”Perinnemestarin tyylikirjassa on tietoa perinteisistä tyyleistä, ja kirjaa tarvitaan sekä kotia että mökkiä kunnostaessa.”

Perinnemestari Hannu Rinteen kuudes kirja tarjoaa vastaukset muun muassa siihen, milloin vesikatto oli lautaa tai miltä ikkunansulkijat näyttivät 1700-luvun kartanoissa. Tiivistettynä kirjassa perehdytään myös tyylikysymyksiin, ja sen luettuaan isä on suomalaisen rakentamisen ja sisustamisen historian kävelevä tietopankki.

Viimeistele lahja hauskalla kortilla

Paperikauppa Putingin valikoimasta löytyy oivaltava ja persoonallinen kortti jokaiselle isälle.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
2 kommenttia