Meillä kotona -kaupat

Mitä isänpäivälahjaksi maailman parhaalle isälle? Jos pää lyö tyhjää, kurkkaa nämä 10 täsmäideaa

MAINOS
Mitä isänpäivälahjaksi maailman parhaalle isälle? Jos pää lyö tyhjää, kurkkaa nämä 10 täsmäideaa
Isänpäivälahja, ajatuksella valittu kortti ja lämmin halaus tekevät isän tärkeästä päivästä ikimuistoisen. Valikoimme Meillä kotona -kauppojen parhaat lahjaideat erilaisille isille – tilaa tuotteet helposti parilla klikkauksella!
Julkaistu: 21.10.2020

Isänpäivälahja: 10 ideaa rakkaalle isälle

1. Lämpimät kotitossut viluvarpaalle

Jokainen isä tarvitsee mukavat ja laadukkaat kotitossut! Vuonuen tukevat huopakengät on valmistettu Suomessa kotimaisesta lampaanvillasta, ja niiden pohjat ovat pitävää luonnonkumia. Kengät sopivat täydellisesti kotona käyskentelyyn mutta myös ulkona tallusteluun kuivemmilla keleillä. Koot ovat reiluja, joten suosittelemme tilaamaan yhtä kokoa pienemmät kuin normaalisti.

2. Kätevä kaiutin musiikin ystävälle

Kuunteleeko isä mielellään musiikkia? Langattoman ja kannettavan bluetooth-kaiuttimen kautta lempisäveliä voi kätevästi fiilistellä vaikka kännykästä tai tietokoneesta. Mustan Kreafunkin kaiuttimen korkeus on 15 cm ja leveys 7 cm. Soittoaikaa riittää jopa 20 tunniksi. Kun kokoat vielä isälle oman soittolistan, lahja on täydellinen!

3. Laatukirja lukutoukalle

Ruotsalaisen Patrik Svenssonin Ankeriaan testamentti on syvällinen tarina kirjailijasta, hänen isästään ja mystisestä kalasta, joka yhdisti heidät – kerronnallista tietokirjallisuutta parhaimmillaan! Teos on ollut Ruotsissa myynti- ja arvostelumenestys, ja se on myyty 30 maahan. Tämä kirja täyttää laatutietoisen lukijan toiveet!

4. Täydellinen valaisin etätyöläiselle

Tekeekö isäsi töitä kotona? Tai istuskeleeko hän mielellään pöydän ääressä lukemassa lehteä ja kirjaa? Hyvässä valossa puuhat sujuvat mukavasti – ilahduta siis isää tyylikkäällä ja laadukkaalla pöytävalaisimella. Tässä rustiikkisessa, vintage-henkisessä yksilössä on tyyliä! Valaisimen korkeus on 54 cm ja varjostimen halkaisija 17 cm.

5. Kirja syvällisiä keskusteluja rakastavalle

Koska viimeksi kerroit isällesi, miten tärkeä hän sinulle on? Sinulle isä – muisto meistä on täytettävä kirja, johon voit tallettaa hauskimmat yhteiset muistonne ja kauniit ajatukset isästäsi. Helpot kysymykset auttavat eteenpäin. Teos on suositun Elma van Vlietin käsialaa. Tämä on lahja, joka liikuttaa varmasti!

6. Pannu ikuista grillikesää haikailevalle

Aina on hyvä sää grillata, ainakin jos omistaa laadukkaan grillipannun! Lodgen pyöreä, valurautainen grillialusta raidoittaa lihan ja muut herkut kuin ravintolakeittiössä konsanaan. Jos isäsi viihtyy kesäisin terassilla grillin ääressä, tässä on oiva lahja.

7. Kokki-isän luotto-opus

Perinneruokaa prkl -blogin Mika Rampa loihtii ainutlaatuisella taituruudella klassikkoherkuista uusia, entistäkin herkullisempia versioita. Nimikkokirjasta ilahtuu varmasti isä, joka rakastaa ruoanlaittoa ja rennon rehtejä makuja. Tämä keittokirja ei jää kaapin perukoille pölyttymään!

8. Kestävät villasukat aktiiviselle isälle

Vaikket olisi käsityötaituri, voit silti ilahduttaa isää laadukkailla villasukilla. Helsingin Villasukkatehtaan Avainlippu-merkityt sukat ovat 70 % villaa ja 30 % polyamidia. Ne kestävät rajumpaakin käyttöä mutta ovat samalla pehmeät, lämpimät ja hengittävät, ja värivaihtoehtojakin löytyy moneen lähtöön. Mainio valinta ulkoiluun ja kotona touhuiluun!

9. Kotoilijaisän uusi lempiviltti

Upea lampaanvillahuopa sopii tyylitietoisen ja kotoilua rakastavan isän sohvalle. Scandi Livingin huopaan on ihana kääriytyä katsomaan telkkarista lempiohjelmaansa. Kooltaan huopa on 130 cm x 185 cm.

10. Pieni magneetti, iso ilo

Tsemppilause jääkaapin ovessa muistuttaa isää joka päivä siitä, kuinka tärkeä hän on sinulle. Lahjan ei tarvitse olla suuri, kun ajatus on osuva! Mattapintaisen magneetin halkaisija on 5,6 cm.

Viimeistele lahja hauskalla kortilla

Paperikauppa Putingin valikoimasta löytyy oivaltava ja persoonallinen kortti jokaiselle isälle. Sopiiko sinun isällesi parhaiten muumipappa, tennarit tai kenties klassikkoauto? Osta tästä lahjan täydentävä kortti.
Kommentoi »