Kaikki tuotteet nyt ilman toimituskuluja! Tutustu Meillä kotona -kauppoihin ja löydä jotain odottamattoman ihanaa
Mainos
Kaikki tuotteet nyt ilman toimituskuluja! Tutustu Meillä kotona -kauppoihin ja löydä jotain odottamattoman ihanaa
Meillä kotona -kaupoissa on nyt ilmaisten toimitusten viikot! Kampanjan aikana 5.–18.9.2022 voit tilata minkä tahansa brändin tuotteet kaupoistamme ilman toimituskuluja.
5.9.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Meillä kotona -kaupat juhlistaa alkavaa syksyä tarjoamalla kaikille tilauksille ilmaiset toimitukset! Etu koskee koko valikoimaa, joten nyt on hyvä hetki napata ostoskoriin omat suosikkituotteesi sekä tutustua kokonaan uusiin brändeihin.

Voit tehdä ostoksia paitsi Meillä kotona -kauppojen verkkokaupassa myös Meillä kotona -sivustolla, josta löydät asiantuntijoidemme suositukset ja inspiraatiojutut. Pääset ostoksille alla olevasta linkistä tai voit tutustua brändiemme valikoituihin poimintoihin tässä jutussa.

Toivomme, että teet ihania, yllättäviä ja kestäviä löytöjä, jotka ilahduttavat pitkään!

Tutustu Meillä kotona -kauppojen brändeihin ja valikoimaan!

Annansilmät-Aitta

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n omistama Annansilmät-Aitta on jo yli sadan vuoden ajan työllistänyt näkövammaisia käsityöntekijöitä. Meillä kotona -kaupoista löydät Annansilmät-Aitan tyylikkään Mustis-harjasarjan sekä muutamia muita käsityönä Suomessa valmistettuja tuotteita.

Come to Finland

Come to Finland syntyi yrityksen perustajan Magnus Londenin intohimosta perinteisiä suomalaisia matkailujulisteita kohtaan. Valikoimasta löytyy paitsi julisteita ja kortteja myös muita kodin tuotteita, kuten leikkuulautoja, lasinalusia sekä tarjottimia, klassisilla kuvituksilla varustettuina.

Design Palet

Design Paletin hurmaavat tekstiilit ja kattaustuotteet tuovat eläin- ja kasvikunnan kotiin persoonallisina muotoina ja kuvioina. Design Paletin perustaja Kirsi Niemelä kertoo suunnittelevansa sydämestä, luontoa kuunnellen ja kunnioittaen.

dyecat STUDIO

Dyecat STUDIO on tunnettu leikkisistä ja ennakkoluulottoman värisistä villalangoistaan. Brändi haluaa juhlistaa suomenlampaiden ja kotimaisen villan erityisyyttä värjäämällä siitä lankoja, jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi. ”Toivon, että oivaltavat ja tarinalliset sävymme puhuttelevat neulojia yhtä paljon kuin meitä värjäysstudiolla”, yrittäjä Hilja Kaitila sanoo.

HEIROL

HEIROL on yli 30-vuotias kotimainen perheyritys, joka tunnetaan paitsi keittiötuotteistaan – kuten paistinpannuista, veitsistä ja astioista – myös intohimosta hyvään ruokaan. Autotallista toimintansa vuonna 1991 aloittaneen HEIROLin tavoite on ollut selvä alusta lähtien: tuoda kotikokkien saataville laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiötuotteita ja innostaa suomalaisia valmistamaan enemmän ruokaa kotona.

Helsingin Villasukkatehdas

Itä-Helsingin Roihupellossa tuoimiva Helsingin Villasukkatehdas on ainoa perinteinen villasukkatehdas koko Suomessa. Tehtaalla arvostetaan suomalaista työtä, vanhoja neulekoneita sekä erityisesti hyvää ilmapiiriä työntekijöiden kesken. ”Uskomme, että tämä on edellytys tuotteemme tinkimättömälle laadulle”, Villasukkatehtaalta kerrotaan.

HEMPEA

Ivalolainen HEMPEA valmistaa unelmapehmeitä kodintekstiilejä ekologisesta hamppukankaasta. Suunnittelija Marja-Maija Valtonen kertoo inspiroituvansa Lapin luonnosta, ja haluaa jakaa sen tuomaa rauhaa ja elämäniloa tuotteidensa kautta.

Hienopuuseppä Jari Karppinen

Heinolalainen hienopuuseppä Jari Karppinen on tunnettu Lyyti-lypsyjakkaroistaan, joissa kohtaavat käytännöllisyys, perinteet, kestävä elämäntapa ja design. Lyytistä on saatavilla paitsi useita eri värejä myös kaksi eri kokoa sekä sydämenmuotoisella kololla varustettu rakkausjakkara.

Karvala

Pohjalainen perheyritys Karvala syntyi suomalaisen käsityöperinteen arvostuksesta ja rakkaudesta kotimaisiin tuotteisiin. Karvala valmistaa lähituotantona muun muassa pellava- ja puuvillamattoja, jotka ilmentävät paitsi pohjalaista konstailemattomuutta myös skandinaavista selkeyttä ja puhdaslinjaisuutta. Materiaaleina käytetään pitkälti uusiutuvia luonnonmateriaaleja ja kierrätettyjä raaka-aineita.

Kaurilan Sauna

Kaurilan Sauna on Saara Heikkisen perustama, erityisesti saunatuotteistaan tunnettu yritys. Valikoimasta löytyy muun muassa luonnonkosmetiikkaa, pellavaisia saunatekstiilejä sekä mehiläisvahakynttilöitä. Tuotteiden valmistus sai alkunsa Saaran toisen yrityksen innoittamana: Saara piti Meilahdessa yleistä vanhan ajan perinnesaunaa, jossa hän halusi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää ekologisia, hellävaraisia ja visuaalisesti kauniita saunatuotteita löylyjen yhteydessä.

KIRJA

Kaikki suosikkikirjasi samasta paikasta! Werner Söderström Osakeyhtiön oma verkkokauppa KIRJA syntyi halusta palvella innokkaita lukijoita ja kirjallisuuden ystäviä tuomalla yhtiön kustantamat teokset samaan paikkaan ja kaikkien saataville. Yhtiöön kuuluvat WSOY:n lisäksi Tammi, Johnny Kniga, Kosmos, Bazar, Minerva, Docendo sekä Readme, joiden teokset löytyvät niin ikään KIRJA-verkkokaupan valikoimasta.

Kuviokioski

Kuviokioskin somat, yksityiskohtaiset kuosit ihastuttavat tekstiileissä, tarjottimissa ja erilaisissa paperituotteissa. Suunnittelija Tiina Achrén kertoo haluavansa ilahduttaa ja valmistaa vastuullisia tuotteita, joista tulee omistajilleen tärkeitä ja merkityksellisiä.

Llepo

Käsityönä valmistetut Llepo-sisustustuotteet ovat saaneet inspiraationsa leppoisasta mielentilasta ja käsillä tekemisen ilosta. Suunnittelija Satu Savelan ajattoman tyylikkäiden himmeleiden hiljainen liike luo rauhoittavan, meditatiivisen tunnelman.

MADesign

MADesignin tarina sai alkunsa Marokon polttavan auringon alla. Anniina ja Antti Maukonen olivat saapuneet Atlasvuoriston alueelle, ja aidot Berber-matot tekivät siellä intohimoisiin vintageaarteiden metsästäjiin lähtemättömän vaikutuksen. Laatumattojen hurmaamina he päättivät tuoda uniikit, pieteetillä valitut matot myös muiden kiinnostuneiden saataville.

Parolan Rottinki

Kukapa ei tuntisi Parolan® klassikoita, kuten Aulis-riippukeinua tai Lumikenkä-tuolia? Parolan® on ollut osa suomalaisten arkea jo 1960-luvulta lähtien. Parolan® kannustaa myös tuunaamaan, yhdistelemään ja keksimään uusia käyttötarkoituksia huonekaluille ja tavaroille. ”Rakasta rottinkia tavallasi!”, yritys kehottaa.

Plywood Print

Plywood Print muuttaa kotimaisen koivuvanerin upeiksi ja kestäviksi taideteoksiksi. Vanerijulisteiden juju löytyy materiaalista: siitä, miten puunsyyt pääsevät esiin levylle printatun kuvan taustalla. Jokainen vanerijuliste on uniikki ja ainutlaatuinen, koska pinnan kuviot ovat aina erilaiset.

SAVU Glass

SAVU Glassin keksijä, kemian tohtori ja aromitutkija Jari Tuominen, halusi luoda lasin, joka veisi viskinmaistelun ihan uudelle tasolle. Käsin puhallettu SAVU yhdistää kemian ja gastronomian ja houkuttelee elämykselliseen yhdessäoloon ja kokemusten jakamiseen.

SEES Company

SEES Company valmistaa ekologisia, kasviperäisiä kodinsiivoustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa ilman turhia kemikaaleja. Yrittäjä Elisa Koivumaa kertoo, että tuoteperheessä korostuvat pohjoismainen estetiikka, puhtaat ja ekologiset raaka-aineet sekä pitkään hiotut tuoksuyhdistelmät.

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on löytänyt tiensä moniin sydämiin ja koteihin perinteisillä paperitapeteillaan. Yritys käyttää tapettien valmistuksessa samaa rotaatiopainomenetelmää kuin perustamisensa aikaan 1930-luvulla. Tapetit ovat tulleet tunnetuiksi myös nimekkäiden suunnittelijoiden kautta: mallistoon kuuluu muun muassa Birger Kaipiaisen, Lisa Johansson-Papen ja Annikki ja Ilmari Tapiovaaran suunnittelemia designtapetteja.

VAJA Finland

VAJA Finlandin perustajat Henna Lamberg ja Fred Owren ovat halunneet luoda laadukkaan ja ajattoman astiamalliston, jossa yhdistyvät suomalainen muotoilu, käsityön laatu sekä vastuullisuus. Ajan myötä valikoima on laajentunut muihinkin kodintuotteisiin.

Xeraliving

Xeraliving on kahden suunnittelijan, Jenni Hakkaraisen ja Veera Ylikotilan, yhteistyöbrändi, joka koostuu vastuullisesti valmistetuista paperi- ja tekstiilituotteista. ”Haluamme, että asiakas kokee saavansa lahjan, kun avaa meiltä tulleen paketin, vaikka se olisikin itse tilattu”, suunnittelijat kertovat.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

1 kommentti