Suosikkisarjoista voi nauttia mökillä myös ilman antennia – helppo ratkaisu tuo tv-sisällöt lomailijan ulottuville
Mainos: Elisa
Suosikkisarjoista voi nauttia mökillä myös ilman antennia – helppo ratkaisu tuo tv-sisällöt lomailijan ulottuville
Moni kaipaa tänä päivänä laadukasta ja monipuolista viihdykettä myös mökille. Vaikka saunominen, halonhakkuu ja riippukeinussa lötköttely on mitä parasta rentoutumista, on mahtavaa voida vaikka sadepäivänä katsoa maratonina lempisarjaa myös mökillä – parhaalla kuvanlaadulla. Elisa Viihde Premiumin kanssa lempisarjat ja -leffat kulkevat mukana joka niemeen ja notkoon, kunhan käytettävissä on nettiyhteys.
Julkaistu 22.3.2023

Kaukana ovat ne ajat, kun kesämökkeilijän viihdetarjontana oli rätisevä radiotaajuus tai hyppivä tv-kuva. Tämän päivän mökkeilijä haluaa rentoutua kotoa tuttujen laatusarjojen, urheilun ja huippuleffojen parissa myös mökillä, juuri silloin kun itselle sopii.

Mikä onkaan lomalla mukavampaa kuin katsoa kiireettä vaikkapa niitä tallennettuja ohjelmia ja sarjoja, jotka ovat arjen kiireessä jääneet odottamaan sopivaa katseluajankohtaa.

Vanhakin mökkitelevisio kelpaa

Vanha mökkitelkkarikin voi nousta arvoon arvaamattomaan Elisa Viihde Premiumin avulla.

Oli kyseessä sitten vaatimaton mummonmökki, nykyaikaisesti varusteltu kakkoskoti tai jotakin siltä väliltä, Elisa Viihde Premiumin avulla mistä tahansa vapaa-ajan asunnosta, josta löytyy verkkoyhteys, on mahdollista loihtia viihdekeskus koko perheelle.

Digiboksi vain mukaan mökille ja HDMI-piuhalla kiinni mihin tahansa näyttöön tai televisioon. Ei siis haittaa, vaikka tv-laite olisi vanhempaa sorttia – kaikki nykyaikaiset televisiopalvelut, ohjelmakirjastot ja tallenteet saa näin käyttöön ilman antennia. Se on samalla myös ekoteko, sillä vanha laite saa tällä tavalla aivan uudenlaista jatkoaikaa!

Käytettävä datayhteys voi olla esimerkiksi liikuteltava ja näppärä mobiililaajakaista, tai vaihtoehtoisesti datayhteyden voi jakaa boksille myös omasta kännykästä. Koska Elisa Viihde Premium siis toimii verkkoyhteyden avulla, pelittää se takuuvarmasti myös alueilla, joilla on ongelmia perinteisen tv-antennin toimivuudessa, tai jossa on tarjolla vähemmän televisiokanavia.

Eikä televisiota edes välttämättä tarvita, Elisa Viihde Premiumin tv-kanavia ja suoratoistopalveluja voi katsella myös tietokoneen, kännykän tai tabletin kautta – vaikka riippukeinussa, aitassa tai laiturinnokassa löhöillen.

Kolme tapaa hankkia Elisa Viihde Premium omaan käyttöön:

  1. Tilaa helposti nettisivujen kautta.
  2. Asioi Elisan myymälässä tai palvelupuodissa.
  3. Soita Elisan maksuttomaan numeroon 0800 464646.

Samaan aikaan usealla laitteella

Elisa Viihde Premium -palvelu sisältää yli 30 tv-kanavaa sekä suoratoistopalvelujen kuten Yle Areenan, Ruudun ja MTV Katsomon maksuttomat sisällöt. Palvelusta on mahdollista myös vuokrata tai ostaa elokuvia. Lisäksi pakettia voi täydentää joustavasti haluamillaan maksukanavilla ja suoratoistopalveluilla kuten Elisa Viihde Viaplaylla, HBO Nordicilla/Maxilla, C Morella, Netflixillä tai Prime Videolla. Näin tarjolle tulee vielä lukematon määrä lisää hyviä sarjoja ja elokuvia.

Kesämökilläkin voi järjestää leffaillan.

Koska jokaisella perheenjäsenellä on varmasti omat suosikkisisältönsä, voivat vanhemmat katsoa lempisarjaansa samalla kun nuoriso nauttii leffasta ja isovanhemmat katsovat suorana tv-uutisia. Tarvitsee vain ladata kännykkään Elisa Viihde -sovellus, ja samoilla tunnuksilla voi kirjautua kaikkiin perheen mobiililaitteisiin.

Mökkeily saa ihan uusia ulottuvuuksia, kun kotoa tutut viihdesisällöt voi tuoda mukanaan. Menemisiä tai mökkipuuhia ei myöskään tarvitse rytmittää sen mukaan, mitä ohjelmia televisiosta tulee; vaan ne voi tallentaa ja katsoa juuri silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kommentoi »