Meillä kotona -kaupat

Helpotusta kesäkaihoon! Kukita seinät niittyleinikein & 8 muuta ideaa, jotka tuovat kesän talven keskelle – osta tuotteet tästä jutusta

MAINOS
Helpotusta kesäkaihoon! Kukita seinät niittyleinikein & 8 muuta ideaa, jotka tuovat kesän talven keskelle – osta tuotteet tästä jutusta
Kun kevättalven valo lisääntyy, kaiho kesäihmisen rinnassa kasvaa. Helpota malttamatonta oloa kääriytymällä koko päiväksi kukkaketotäkkiin tai kuvittamalla kotisi syreenein ja niittyleinikein.
Julkaistu: 4.2.2021

1. Unia lempeistä lämpöaalloista pehmeiden pussilakanoiden syleilyssä

Vallilan Helle-pussilakanasetti on kuin keskikesän lämmin tuulahdus. Pussilakanat ovat 100 % puuvillaa, ja niitä koristaa kaunis kukkaiskuosi. Näihin voisi kääriytyä koko päiväksi unelmoimaan keskikesän lämpimistä illoista ja valoisista öistä!

2. Juliste tuo unikkoniityn seinällesi

Haaveiletko omasta unikkoniitystä? Kukapa ei! Kalifornialaisen Cavallini & Con vintage-aiheisessa julisteessa kukkivat kullankeltaiset unikot. Juliste on painettu laadukkaalle italialaiselle paperille, ja se on kooltaan 50 x 70 cm.

3. Syreenien sulo jalkojesi alla matossa

Alkukesän taianomaisin hetki koittaa, kun syreenit puhkeavat kukkaan. Se tuoksu! Vallilan Syreeni-matto tuo alkukesän huuman kotiin. Raikkaan printtimaton pinta on polyamidisilmukkaa, ja se kestää kulutusta erittäin hyvin. Liukuestepohjan ansiosta matto pysyy paikoillaan jämäkästi. Kooltaan matto on 160 x 230 cm. Valitse suosikkisi kahdesta eri värivaihtoehdosta!

4. Saniaisia pussukassa

Puutarhassa suhisevat vehreät saniaiset ovat varma kesän merkki. Cavallini & Con puuvillaisessa pussukassa on tumma vuori, vetoketju ja nahkainen vedin. Koko on 15 x 22 cm, pohja 7 cm. Ihanaan pussukkaan voit säilöä vaikka meikit, kynät tai muut pikkutilpehöörit.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Lumoava lupiinimeri tapetin muodossa

Lupiineissa on näyttävää ylväyttä, mutta luonnossa ne leviävät turhankin hanakasti. Kotiseinän somassa tapetissa kukkakaunottarista voi nauttia huoletta. Vallilan Lupiini-tapetti lumoaa täyteläisillä väriyhdistelmillään. Kuitutapetti on helppo kiinnittää seinään. Rullan koko on 11,20 x 0,53 metriä.

6. Kuin kukka tarjottimella

Nadja Wedin Designin Flower power -tarjotin pursuaa nimensä mukaisesti kukkaisenergiaa. Ruotsissa valmistettu tarjotin on laminoitua koivua. Valitse suosikkisi kolmesta koosta ja toinen toistaan iloisemmista väriyhdistelmistä!

7. Kesän äänimaisema suihkuverhoon tallennettuna

Laita silmät kiinni ja palauta mieleesi leppeän kesäpäivän äänet. Kuuletko lehtipuiden havinaa? Vallilan Havina-kuosi on ylistys maailman ehkä rauhoittavimmalle äänimaisemalle. Kuosin koristaman raikkaan värisen suihkuverhon suojissa kelpaa peseytyä. Materiaali on kangasmaista polyesteria. Verho on 180 cm leveä ja 200 cm korkea, ja standardikokoiset ripustuskoukut kuuluvat hintaan.

8. Kesäkimpun vakiovieras tapetilla

Sirot niittyleinikit piristävät kesäistä luonnonkukkakimppua auringonkeltaisella sävyllään. Tapettitehtaan valloittavassa tapetissa on juhannusyön ja tuulessa tanssivan kukkaniityn taikaa. Niittyleinikki-kuosi on Ritva Kronlundin suunnittelema. Paperitapetin rullakoko on 10,05 x 0,53 metriä.

9. Kassillinen kesämuistoja lapsuudesta

Talvipakkasilla jopa voikukkia tulee ikävä! Sitkeä, auringonkeltainen leviäjä tuo mieleen muistoja lapsuuden kesistä: miten hauskaa olikaan puhallella valkoisen palleron siemenhahtuvia ja katsoa, kuinka ne leijailevat tuulen mukana. Cavallini & Con kangaskassi on puuvillaa. Kassissa on pieni sisätasku. Kooltaan kassi on 33 x 40 cm, hihnat ovat 60-senttiset.

Kommentoi »