Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Geberitin koti-illasta saat vinkkejä ja suunnitteluapua kylpyhuoneremonttiin
Mainos: Geberit
Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Geberitin koti-illasta saat vinkkejä ja suunnitteluapua kylpyhuoneremonttiin
Geberitin koti-illassa sisustusarkkitehti Päivi Himanen ja alan asiantuntijat antoivat vinkkejä kylpyhuoneremonttiin. Katso tallenne ja ota huikea alennuskoodi käyttöön!
23.10.2023
 | Päivitetty 10.11.2023

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia tai rakennatko uutta taloa? Järjestimme Geberitin koti-illan, missä sisustusarkkitehti Päivi Himanen, Geberitin myyntijohtaja Kimmo Knaapila ja Caislan toimitusjohtaja Timo Kinnunen kertoivat ajankohtaisista kylpyhuoneasioista, suunnittelusta ja trendeistä. Katso koti-illan tallenne alta tai Instagramista tästä.

Katso myös huikea alennuskoodi tallenteen alta!

Geberitin showroom Vantaalla auttaa kylpyhuoneremontoijaa suunnitelmissa ja materiaalivalinnoissa.

Hyödynnä nyt huikea tarjous!

Koti-illan kunniaksi saat koodilla MEILLÄ KOTONA Geberit AquaClean pesu-wc-istuimista ja Geberit kylpyhuonekalusteista -35 % alennuksen, kun ostat ne Caislasta marraskuun 2023 loppuun mennessä. Lisäetuna saat -20 % alennuksen Caislan muusta tuotevalikoimasta marraskuun 2023 loppuun asti.

Älyteknologia tulee kylpyhuoneeseen

Kun remontoit tai rakennat aivan uutta kylpyhuonetta tai wc-tilaa mieti, voisiko nykyteknologia sujuvoittaa arjen toimintoja. Geberitin koti-illassa pääset tutustumaan edistykselliseen AcquaClean -pesu-wc-istuimeen, joka tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen.

Pesevän wc-istuimen käyttö on hygieenistä ja helppoa: wc-istuimen kansi aukeaa sitä lähestyttäessä, istuin on lämmitetty ja automaattinen pesuohjelma käynnistyy napin painalluksella.

Keramiikan sisällä suojassa oleva suutin tulee esiin ja pesee sinut hellävaraisesti wc-käynnin jälkeen. Veden lämpötilaa, suihkun voimakkuutta ja kohdistusta voi säätää näppärästi kaukosäätimellä. Lopuksi suutin vetäytyy automaattisesti takaisin. Geberitin showroomilla pääset testaamaan itse, miten pesu-wc toimii!

Geberit on sveitsiläinen saniteettialan valmistaja, jonka valikoimista löytyy muun muassa tyylikkäitä ja kestäviä kylpyhuonekalusteita, huipputeknologialla varustettuja wc-istuimia sekä linjakkaita lattiakaivoja. Upeassa showroomissa on esillä kattava valikoima kylpyhuonetuotteita, asennustekniikkaa unohtamatta.

Kommentoi »