Meillä kotona -kaupat

Etätöissä kotona? Poimimme 7 tuotetta, jotka ihan takuulla lisäävät iloa kotikonttoriin – klikkaa vaivattomille ostoksille tästä

MAINOS
Etätöissä kotona? Poimimme 7 tuotetta, jotka ihan takuulla lisäävät iloa kotikonttoriin – klikkaa vaivattomille ostoksille tästä
Nyt on täydellinen hetki tehdä työpisteestä sellainen, että viihdyt myös etätöissä. Parhaiten se onnistuu kauniilla esineillä ja järjestystä ylläpitävillä ratkaisuilla.
Julkaistu: 1.4.2020

7 trendikästä tuotetta kodin etätyöpisteelle

Paperit piiloon

Organisoi pöydällä lojuvat työpaperit laatikoihin, joiden vihertävä väritys on lainattu kevään trendikkäimpien sisustusvärien sävykartasta.

Sateenkaaren väreissä

Ilman värikkäitä post it -lappuja on mahdotonta muistaa, mitä päivän työlista pitää sisällään. Nyt muistilaput voi pinota urbaanille betonialustalle, johon saa telakoitua myös kynät.

Työpöydän asuste

Varmista, että työpöydällä on ainakin yksi esine, joka ei muistuta työnteosta. Säilö päärynänmalliseen pajukoriin kaikki ne pikkutavarat, jotka haluat pitää tallessa mutta piilottaa näkyvistä.

Rottinki on pop

Työpisteen lähellä on hyvä pitää rottinkikoria torkkupeittoa tai villalankoja varten. Etätöissä kun voi ottaa päikkärit ja tehdä käsitöitä milloin vain. Voi koriin toki heittää paperiroskiakin, jos raaskii.

Haaveile hetki

Luontoaiheinen juliste piristää työhuoneen seinällä. Se tuo hymyn huulille ja vie ajatukset trooppiseen kesäparatiisiin. Käytä ripustamiseen puisia kannattimia tai pieniä metalliklipsejä.

Lempeä valo

Maitolasista valmistettu pallovalaisin luo työpisteelle pehmeää yleisvaloa. Sirolla messinkikehikolla varustettu malli on muotoilultaan ajaton ja tyylikäs. Valaisimen voi sijoittaa työpöydän sijasta myös seinään kiinnitetylle avohyllylle.

Muista nesteytys

Työpöydällä pitää aina olla vesipullo, sillä runsas vedenjuonti pitää mielen virkeänä. Kaada juoma kauniiseen karahviin, jota voit vaihtoehtoisesti käyttää myös kukkavaasina.

1 kommentti