Sisustustoimittajan valinnat: 7 tuotetta, jotka tuovat iloa kotikonttoriin
Mainos
Sisustustoimittajan valinnat: 7 tuotetta, jotka tuovat iloa kotikonttoriin
Viimeistään nyt on oikea hetki tehdä kodin työpisteestä sellainen, että viihdyt myös etätöissä. Sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi Meillä kotona -kauppojen valikoimasta parhaat tuotteet kotikonttorin piristykseksi.
Julkaistu 16.8.2021
Meillä kotona -kaupat

7 trendikästä tuotetta kodin etätyöpisteelle

1. Työtaso suoraan seinälle

Jos haluat työskennellä välillä seisten, keveästä hyllystä saa kätevästi ylimääräisen työskentelypisteen, kun kiinnität sen sopivalle seisomakorkeudelle. Hylly kannattaa sijoittaa työpöydän lähelle, sillä silloin työasennon vaihtaminen on helppoa ja työpaperit ovat aina käden ulottuvilla. Mazen Pythagoras-hyllyn geometriset metallikannattimet voi asentaa seinälle joko hyllylevyn ylä- tai alapuolelle. Hyllyn leveys on 80 cm ja syvyys 45 cm.

2. Tukeva työtuoli

Jämäkkä tuoli tulee tarpeeseen kotikonttorissa. Retrotyylisen koulutuolin istuinosa on kaareva, joten istuin ei paina polvitaipeita. Jos selkänoja tuntuu liian kovalta, sujauta selän taakse pieni tukityyny. House Doctorin tuolissa on metallirunko sekä puinen istuin- ja selkänoja.

3. Trendikäs paperikori

Työpisteen lähellä on hyvä pitää roskista, jos teet paljon muistiinpanoja paperille. Koria voi hyödyntää myös vaikka lankarullien ja kutimien säilytyspisteenä tai epämääräisten, työpöydällä lojuvien tavaroiden piilona. OYOY Living Designin kori on valmistettu paperinarusta. Korkeutta siltä löytyy 36 cm.

4. Juliste, joka saa haaveilemaan kesästä

Jos työpiste ei ole ikkunan edessä, herkkä luontoaiheinen juliste piristää työpäivää ja antaa viimeisen silaukselle työpisteelle. Käytä ripustamiseen puisia kannattimia tai pieniä metalliklipsejä. Putingin julisteen on kuvittanut Design Sokru.

5. Tehovalolla työtehoa

Monographin aavistuksen retro, sivuille kääntyilevä pöytävalaisin antaa valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Teollisuustyylinen metallivalaisin on muodoltaan ajattoman tyylikäs, ja siinä on hohdokkaan patinoitunut messinkipinnoite.

6. Vihko muistin apuriksi

Muistiinpanojen tekeminen vihkoon on mukavaa old school -hommaa – etenkin, jos olet kyllästynyt jatkuvasti vilkuilemaan älypuhelimen kalenteria. House Doctorin vihkoissa on ihana kanervan väri ja valmis rivitys.

7. Ota huikka tyylikkäästä vesipullosta

Työpöydällä tulisi aina olla vesipullo, sillä runsas vedenjuonti pitää mielen virkeänä. Design Lettersin AJ Vintage -termospullo saa veden pysymään kylmänä ja kahvin kuumana. Työpäivän jälkeen pullo on helppo napata mukaan vaikka lenkille.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti