Parhaat sukat ja neuleet yksissä kansissa! Uusi erikoislehti kokoaa yhteen kauden ihanimmat käsityöohjeet

MAINOS
Parhaat sukat ja neuleet yksissä kansissa! Uusi erikoislehti kokoaa yhteen kauden ihanimmat käsityöohjeet
Parhaat Sukat & neuleet -erikoislehti on täynnä villasukkien, lapasten, huivien ja pipojen inspiroivia ohjeita. Mukana ovat tutut suunnittelijat ja sukkagurut Niina Laitinen, Sisko Malinen, Jonna Nordström, Merja Ojanperä, Mia Sumell ja Sanna Vatanen. Löydät lehden hyvin varustelluista lehtipisteistä. Toimi nopeasti, sillä lehti on myynnissä rajoitetun ajan!
Julkaistu 26.8.2019

Parhaat Sukat ja neuleet -erikoislehti antaa ohjeet kauden suloisimpiin villasukkiin, lapasiin, huiveihin ja pipoihin.

Olemme koonneet sinulle 35 ihanaa ohjetta, joista löytyy malleja sekä vasta-alkajille että taitaville tekijöille. Mukana ovat rakastetut suunnittelijat Niina Laitinen, Sisko Malinen, Jonna Nordström, Merja Ojanperä, Mia Sumell ja Sanna Vatanen. Heidän ohjeillaan opit uutta ja onnistut varmasti!

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 6,90 €.

Villasukka-osiossa on suloisia pitsineuleita, pulleita palmikoita ja älyttömän ihania kirjokuvioita, kuten kannessa komeilevat Niina Laitisen suunnittelemat Syksyn sävel -sukat tai Jonna Nordströmin suunnittelemat mustakeltaiset Laurit (kuvassa alla).

Jämälangat voi upottaa supersuloisiin makkarasukkiin.

Joka sormelle omansa -osiosta löydät lapasten koko kirjon rannekkeita ja sormikkaita unohtamatta. Viimeinen silaus syntyy huiveista ja pipoista. Osa malleista valmistuu illassa tai parissa.

Mukana on myös ohjeita koko perheen perussukkiin. Voit kerrata kantapään neulomisen erikoisjulkaisun lopusta.

Parhaat Sukat & neuleet -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 27.8.2019 alkaen.

7 kommenttia