Parhaat sukat ja lapaset yksissä kansissa! Uusi bookazine saa neulootikon puikot laulamaan
Mainos
Parhaat sukat ja lapaset yksissä kansissa! Uusi bookazine saa neulootikon puikot laulamaan
Parhaat Sukat & lapaset -erikoislehti kokoaa yhteen kauden upeimmat villasukka- ja lapasohjeet. Ohjeillamme neulot, virkkaat ja koukkuat sukat tai lapaset, jotka ilahduttavat vuosi toisensa jälkeen. Erikoislehden löydät lehtipisteestä!
3.9.2018
 |
Meillä kotona

Parhaat Sukat ja lapaset -erikoislehti antaa ohjeet kauden kauneimpiin sukkiin ja lapasiin. Tänä syksynä lämpimäiset tehdään sukkapuikoilla ja virkkuukoukulla.

Olemme koonneet sinulle 35 ihanaa ohjetta, joista löytyy malleja sekä vasta-alkajille että taitaville tekijöille. Mukana on myös muutama erikoistekniikka kokeilunhaluisille. Ohjeillamme opit uutta ja onnistut varmasti!

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €.

Koreat kirjoneuleet -osiossa on näyttäviä polvisukkia ja koristeellisia lapasia, kuten revontulitumput sekä Niina Laitisen suunnittelemat syysmetsän sukat ja lapaset. Pukinkonttiin valmistuvat kuusiaiheiset tossut.

Pehmeät pinnat leikittelevät pitsikuvioilla ja palmikoilla. Tarjolla on muun muassa saapassukat koko perheelle, söpösti eripariset jämälankalapaset, solmukämmekkäät ja Veera Jussilan suunnittelemat sydäntumput. Läppälapaset ovat varsinkin nuorten mieleen.

Hauska hahmot -mallisto on tehty pilke silmäkulmassa. Kuka voi vastustaa hurjia haukisukkia, suloisia pupusukkia, lennokkaita hapsutossuja tai Lumi Karmitsan suunnittelemia söpöjä kissalapasia?

Parhaat Sukat & lapaset -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 4.9.2018 alkaen.

10 kommenttia