Meillä kotona -kaupat

Rottinkirakkautta ja bambubuumia näkyvissä! 7 tuotetta, joita himoitsemme juuri nyt – osta suosikit täältä

MAINOS
Rottinkirakkautta ja bambubuumia näkyvissä! 7 tuotetta, joita himoitsemme juuri nyt – osta suosikit täältä
Bambusta ja rottingista valmistetut huonekalut ja sisustusesineet ihastuttavat nyt kotona, terassilla ja parvekkeella. Onko suosikkisi bambusta valmistettu lepolaveri, hienostunut rottinkinen tarjoilukärry vai jokin muu näistä tyylikkäistä poiminnostamme?
Julkaistu: 21.4.2020

1. Bambun lumoissa

Bambusta valmistettu sohvapöytä tuo olohuoneeseen ja parvekkeelle kesäisen tunnelman, ja sen ääressä kelpaa nauttia niin aamiaisesta kuin iltapäiväkahveistakin. Suorakaiteen mallinen pöytä sopii parhaiten kolmen istuttavan sohvan seuraksi.

2. Tunnelman tekijä

Bambusta valmistetun riippuvalaisimen varjostin on kuin korea aurinkohattu, jonka punosten väleistä siilautuu seinälle komeat varjot. Kesän valoisien päivien ja iltojen aikaan keinovaloa tuskin tarvitaan, mutta silloinkin bambuvalaisin kerää huoneessa katseet. Luonnonmateriaalin hillitty väri sopii parhaiten valkoisten, mustien tai vaalean puun väristen kalusteiden pariksi.

3. Tyylikäs kameleontti

Kulmikas bambusohva on mainio kaluste pitkulaiselle parvekkeelle tai terassille, sillä kolmen istuttava sohva vie vähemmän tilaa kuin yksittäiset lepotuolit. Sen ilmettä on myös helppo muunnella pienellä vaivalla: rakenna rento ja värikäs boho-tyyli rehevillä kukkatyynyillä tai luota hillitympään, maanläheiseen sisustukseen ja valitse ylelliset pellavatekstiilit.

4. Parhaat tarjolla

Käsin tehdyssä tarjoilukärryssä on paljon taidokkaita yksityiskohtia, kuten esimerkiksi rottingista taivutetut, työntökahvaa koristavat rottinkisoikiot. Tarjoiluvaunua voi toki käyttää baarikärrynä, mutta saat siitä myös trendikkään kukkatelineen tai yöpöydän.

5. Lempihylly lempitavaroillesi

Keveän bambuhyllyn epäsymmetriset hyllytasot ja välit korostavat esineiden erilaisia mittasuhteita. Laita hyllyyn omat lempiesineesi ja lisää joukkoon muutama viherkasvi. Kasvit viihtyvät erityisen hyvin, kun sijoitat hyllyn ikkunan läheisyyteen.

6. Iltojen tunnelmanluoja

Kun ilta hämärtyy, muodokkaat bambulyhdyt tuovat tunnelmaa terassille, parvekkeelle ja olohuoneeseen. Ne sopivat yhtä lailla niin asetelmiksi lattialle kuin seinälle ripustettaviksi, sekä yksin että ryhmissä. Sammuta siis valot, sytytä lyhdyt ja nauti valon ja varjojen leikistä.

7. Kahden kauppa

Kahden istuttava rottinkisohva on keveytensä ansiosta helppo siirtää sisältä ulos ja takaisin sisälle aina tarpeen ja oman mielen mukaan. Koristeellinen huonekalu tuo sisustukseen ripauksen ranskalaista Provence-tyyliä ja romantiikkaa.

Kommentoi »