Avotakka

Aidot materiaalit, eettisyys ja käsityöt ovat nyt trendikkäitä – sisustusarkkitehti valitsi 6 muotoilusuosikkiaan

MAINOS: Finnish Design Shop
Aidot materiaalit, eettisyys ja käsityöt ovat nyt trendikkäitä – sisustusarkkitehti valitsi 6 muotoilusuosikkiaan
Näissä tuotteissa korostuvat talven 2019 ajankohtaisimmat trendit. Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi suosikkinsa verkkokaupan valikoimista.

– Trendeissä nousevat nyt esiin aitous, eettisyys, luonnonmateriaalit ja käsityö, sanoo Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä.

Hän valitsi verkkokaupan valikoimista suosikkinsa, jotka ovat juuri nyt erityisen ajankohtaisia.

1. Riippuvat puutarhat

Riippu Garden -hylly, 249 €. Samuli Helavuon Hakolalle suunnittelema hylly on hyvä esimerkki vahvana jatkuvasta vihersisustamisen trendistä.

2. Matto kuin pehmeä ryijy

Suovilla-matto, 980 €. Marianne Huotari sai inspiraation pehmeään mattoonsa perinteisistä ryijyistä. Villamattoa valmistaa Finarte.

3. Puuta ja paperinarua

J83B-penkki, 540 €. FDB Møblerin penkin suosio osoittaa, että käsityön arvostus on nousussa ja puu ja paperinaru jälleen ajankohtaisia.

4. Ylellisen sileää

Saara-pussilakana, 140 €. Lämpimät sävyt ja pehmeät arvot tulevat hyvin esiin Matrin tuotteissa. Hasselpähkinänsävyinen Saara-pussilakana on satiinipuuvillaa ja tuntuu ylellisen sileältä.

5. Herkkää valoa

Akari 9AD -pöytävalaisin, 594 €. Isamu Noguchin valaisimessa yhdistyvät taidokkaasti kiinnostava muoto, herkkä materiaali ja kauniit sävyt.

6. Uudenlaista mökkikulttuuria

Hide and Seek -kirja, 39,90 €. Uuden ajan mökkikulttuuri mahdollistaa etätyöt ja lomailun luonnon keskellä. Gestaltenin kirja esittelee kiehtovia piilopaikkoja eri puolilta maailmaa.

Nämä tuotteet löydät osoitteesta finnishdesignshop.fi.

Julkaistu: 3.1.2019
Kommentoi »