Meillä kotona -kaupat

Tarjotin on oivallinen keittiöapuri ja kattauksen kaunistaja! Poimimme 10 tuotetta Meillä kotona -kaupoista – mikä näistä on sinun suosikkisi?

MAINOS
Tarjotin on oivallinen keittiöapuri ja kattauksen kaunistaja! Poimimme 10 tuotetta Meillä kotona -kaupoista – mikä näistä on sinun suosikkisi?
Tarjotin pysyy mukavasti käden ulottuvilla ja on aina valmiina käyttöön, kun sitä ei tarvitse piilottaa kaapin perukoille. Siksi kannattaa panostaa paitsi tarjottimen käytännöllisyyteen myös tyyliin. Näillä tarjottimilla piristät keittiötä ja kattausta sekä tarjoilet kesäiset herkut näppärästi.
Julkaistu: 15.6.2021

Tarjotin: 10 käytännöllistä ja kaunista vaihtoehtoa

1. Herkkääkin herkempi

Fyrklövernin Clematis-tarjotin on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta melamiinipinnoitetusta koivuvanerista. Herkkä ja raikas kuosi on Tanja Orsjoen suunnittelema. Pyöreän tarjottimen halkaisija on 46 cm.

2. Graafinen sateenkaaritarjotin

OYOY Living Designin keramiikkatarjotin on persoonallinen poiminta kattaukseen ja kodin kaunistajaksi. Tarjottimen lämmin, täyteläinen sävy nousee kauniisti esiin skandinaavisen vaaleista puu- tai seinäpinnoista. Pituus 34 cm, leveys 21 cm ja korkeus 2 cm. Puhdistukseen suositellaan vesipesua ja kuivausta liinalla.

3. Luonnollisesti rottinkia

House Doctorin luonnollisen kaunis rottinkitarjotin sopii yhtä hyvin niin moderniin kaupunkikotiin kuin romanttiseen mökkiympäristöönkin. Lämmin luonnonmateriaali on parhaimmillaan selkeän konstailemattomassa muodossa. Pituus 52 cm, leveys 30 cm ja korkeus 6 cm.

4. Pehmeitä luonnonsävyjä

Ruotsalaisen Nadja Wedin Designin Blues Nature -tarjottimen pursuilevaa runsautta rauhoittavat kauniin pehmeät, murretut sävyt. Sama kuosi on saatavana joko mustalla tai valkoisella taustalla, sekä pyöreänä että suorakaiteen muotoisena. Valitse haluamasi vaihtoehto pudotusvalikosta ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin.

5. Tarjottimen täydeltä kukoistavaa kesää

Klippan Yllefabrikin laminoidusta tarjottimesta huokuu lapsuuden huolettomien kesien tunnelma, sillä sen leikkisä kuosi on täynnä värejä ja niittykukkien kukoistusta. Tältä tarjottimelta kelpaa tarjoilla kahvit parvekkeella tai omenapuun alla. Mitat 20 x 27 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

6. Tyylikäs klassikkotarjotin

AYTM:n tyylikäs, neliönmuotoinen Unity-tarjotin on pähkinäpuuta. Se sopii tasoksi rahin päälle tai rikkomaan isoja vaaleita pintoja. Hillitty, kompakti muoto tuo tarjottimeen ripauksen arvokkuutta. Pituus ja leveys 52,5 cm, korkeus 3 cm.

7. Kukkia kattauksen piristykseksi

Vallilan Helle-tarjotin on tehty käsin suomalaisesta koivuviilusta. Rehevä kuosi on suunnittelija Saara Kurkelan näkemys yhdestä helteisestä kesäpäivästä. Kuulas keltainen on raikas pari valkoiselle tai harmaalle pellavaliinalle. Pestävä käsin. Mitat 43 x 22 cm.

8. Pala marmoria

Pehmeän hiekansävyisenä marmori on kuin uusi materiaali. Merakin pyöreä tarjotin sopii tyylikkääksi säilyttimeksi kylpyhuoneeseen koruille tai eteiseen avaimille. Tarjottimen halkaisija on 25 cm ja korkeus 3 cm.

9. Tarjolle leikkuulaudalla

Klippan Yllefabrikin pieni leikkuulauta on itse suloisuus. Hanna Wendelbon kukka-aiheet ovat ihastuttaneet tapeteissa ja nyt myös kesäisessä keittiössä. Leikkuulauta sopii hyvin tarjoiluun, ja sen voi ripustaa somistukseksi silloin, kun sitä ei tarvitse. Mitat 29,5 x 19,5 cm.

10. Puhtaiden linjojen tarjotin

OYOY Living Designin yksinkertaisen tammipuisen tarjottimen juju on pieni puupallo. Mainio yksityiskohta antaa juuri sopivasti leikkisyyttä tyylikkäälle tuotteelle. Pituus 34 cm, leveys 18 cm ja korkeus 2 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »