Tarjotin piristää kattauksen! Poimimme 5 keväistä vaihtoehtoa Meillä kotona -kaupoista
Mainos
Tarjotin piristää kattauksen! Poimimme 5 keväistä vaihtoehtoa Meillä kotona -kaupoista
Tarjotin pysyy mukavasti käden ulottuvilla ja on aina valmiina käyttöön, kun sitä ei tarvitse piilottaa kaapin perukoille. Näillä tarjottimilla piristät keittiötä ja kattausta sekä tarjoilet kesäiset herkut näppärästi. Mikä on sinun suosikkisi?
21.4.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Tarjotin: 5 kaunista vaihtoehtoa

1. Pääkaupungin eleganssia

Tämän haluat pitää esillä! Come to Finlandin The Champagne Lady -tarjottimen 1930-lukua henkivä kuva on kuin taideteos. Piristävän värinsä ansiosta se sopii niin kevään brunssikattaukseen kuin kesän hilpeisiin illanistujaisiin. Tarjotin on tehty suomalaisesta koivuvanerista, ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Halkaisija 35 cm.

2. Kesäpäivien lempeys

Jos kevät ei etene mielestäsi tarpeeksi nopeasti ja kesälomaankin on vielä liian pitkä aika, ota esiin Kuviokioskin Koivut-tarjotin. Sen tyylitellyt kuviot ja kirkkaat värit tuovat mukanaan välittömän kesäfiiliksen. Melamiinipäällystetty tarjotin on suunniteltu Helsingissä ja valmistettu Pieksämäellä. Halkaisija 40 cm.

3. Moderni & tyylikäs

Tässäpä oiva mökkituliainen tai tupaantuliaislahja! Design Paletin ajaton Vuosirengas-tarjotin tuo metsän kotiin. Yksinkertaisen kuvion ansiosta se sopii kaikkiin tyyleihin ja erilaisiin tilanteisiin. Suomessa valmistetun tarjottimen halkaisija on 35 cm.

4. Kevään juhlien keskipiste

Kuohuviiniä ja lehtikuohua, olkaapa hyvät! Porvoolaisen VAJA Finlandin sitruunankeltainen Välke-tarjotin on kevään juhlien väripilkku. Tarjottimia on saatavana myös mintun ja laventelin sävyissä. Jenna Tommilan suunnittelema yksinkertainen kuvio yhdessä pastellisävyjen kanssa on ajaton yhdistelmä. Halkaisija 35 cm.

5. Suomen Riviera

Kahvikupposet ja jätskiannokset mahtuvat tälle suloiselle tarjottimelle täydellisesti. Pienen kokonsa ansiosta tarjotin sopii mainiosti terassipöydälle tai parvekkeen spontaaneihin kahvihetkiin. Fanny Törnqvistin suunnittelema hauska Hanko – The Riviera of Finland -kuvitus leikittelee 1950-luvun tyylillä ja kesän pastellisävyillä. Come to Finlandin tarjottimen koko on 20 x 27 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »