8 x monikäyttöinen peili
Sisustus
8 x monikäyttöinen peili
Peilit saavat tilan vaikuttamaan suuremmalta ja valoisemmalta. Ripusta peilejä rykelmiksi tai tehosta huoneen ilmettä yhdellä tarkkaan valitulla vaihtoehdolla.
Julkaistu 16.2.2016
Avotakka

Katseen korkeudelle ripustetusta pikkupeilistä on helppo tarkastaa hiukset tai hattu. Ikornnes-peili käy myös pöydälle tai lipaston päälle, koko 27 x 40 cm, 29 €, Ikea.

Peilin avulla luot tilan tuntua: Pystyyn asetettu peili saa huoneen tuntumaan korkeammalta, kun taas vaakaan sijoitettu leventää. House Doctorin peili toimii hyllyn ansiosta pienen tilan monitoimikalusteena, koko 45 x 110 cm, 209 €.
Kuka sanoo, että kokovartalopeilin paikka on keskellä seinää? Nurkassa se täyttää tyhjän, ehkä pimeänkin alueen ja ovea vastapäätä sijoitettuna lisää avaruuden tuntua. Skagerakin Georg-peili, koko 56 x 190 cm, 369 €, Room 21.
Peilistä heijastuva kasvi moninkertaistaa vihreyden ja piristää kummasti kotia. Peilin asennolla tai toisen peilin avulla tehostat vaikutelmaa. Square-peili seinällä, koko 36 x 46 cm, 67,50 €. Ping Pong -peili pöydällä, halkaisija 18 cm, 40 €, Oyoy.
Epäsymmetrinen ripustus tuo uutta eloa seinälle ja omaperäisyyttä koko tilaan. Suurin piirtein samanmuotoiset peilit toimivat sommitelmassa parhaiten. Peiliryhmä 461,95 € ja metallireunaiset peilit 79,95 €/kpl, Lene Bjerre.
Ota vanha uusiokäyttöön sommittelemalla kuvastimista kokoelma seinälle. Jos kehykset ovat hajonneet tai kadonneet, kokeile ripustaa ne yksinkertaisella juuttinarulla. Tine K Homen peilit on käsitelty vanhannäköisiksi, alkaen 5 €.
Peilirykelmä saa tilan tuntumaan neliöitään suuremmalta. Vastapäisen seinän on hyvä olla rauhallinen, sillä huoneesta tulee helposti levoton, kun näkymä kahdentuu koko seinän leveydeltä. Peilit 1,99–79 €, Ikea.
Kommentoi »