Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlavan! Kurkkaa vinkit ja kata pöytä kauniisti
Sisustus
Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlavan! Kurkkaa vinkit ja kata pöytä kauniisti
Kaunis kattaus on puoli ruokaa. Hyödynnä luonnon tarjoamia koristeita ja kutsu vuodenaika mukaan pöytään.
29.1.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Kaunis kattaus vie iltapäiväkahvitkin aivan uudelle tasolle. Kimppu kukkia ja kauniit tarjoiluastiat tekevät arjesta juhlaa!
Kaunis kattaus syntyy yhtenäisyydestä! Valitse kattaukselle teema tai suosi samankaltaisia sävyjä läpi tyylin tekstiileissä, koristeissa ja kukissa – ehkä jopa tarjoiluissa?
Illallinen nautitaan vaihteeksi huvimajassa. Pöytä on koristeltu ruskan sävyttämin kasvein ja tunnelma luodaan lukuisin kynttilöin. Villiviinin verso on korea koriste jo sellaisenaan.
Kaipaatko jalallista kakkuvatia? Kokoa kaunis tarjoiluastia kauniista emaliläviköstä ja reilun kokoisesta lautasesta. Helppoa kuin mikä!
Koripunoksiset kattauslautaset saavat pöydän näyttämään rennon rustiikkiselta. Tyyliin sopivat hyvin luonnon omat koristeet, jotka voivat syksyisessä kattauksessa olla pihlajanoksia, keväällä vaikka pajunoksia ja kesällä koiranputkia.
Puutarhajuhlien kaunis kattaus syntyy runsaista koristeista ja värien ilottelusta. Älä ota kattausta liian vakavasti, vaan yhdistele rohkeasti erilaisia astioita ja materiaaleja. Näistä syntyy ihanan kesäinen ja huoleton tunnelma!
Kommentoi »