5 ideaa ylimääräisten laattojen käyttöön
Sisustus
5 ideaa ylimääräisten laattojen käyttöön
Jäikö laattoja yli tarpeen tai löysitkö kirpputorilta kasan kaunottaria? Jo muutamasta laatasta saa aikaan vaikka mitä. Katso Avotakan ideat!
11.4.2014
 |
Avotakka

Jäikö remonttitarvikkeita yli tarpeen tai löysitkö kirpputorilta kasan kaunottaria? Jo muutamasta laatasta saa aikaan vaikka mitä.

2. Korvaa lasinaluset ja tabletit laatoilla. Ne eivät naarmuta pöytäpintaa, kun kiinnität takapuolelle pieniä huopatassuja. Kuumaa kestävä kaakeli on myös oiva tarjoilualusta.
1. Kokoa yksivärisistä ja kuviollisista laatoista persoonallinen asetelma tason päälle. Suuria ja painavia laattoja ei kannata ripustaa vaan anna niiden nojata seinää vasten. Pikkulaatat pysyvät ylhäällä kiinnitysteipillä.
3. Säänkestävästä vanerista ja laatanpaloista syntyy näyttävä peilinkehys, jonka voi ripustaa myös parvekkeelle. Jos haluat rouheampaa jälkeä, yhdistä kehykseen eripaksuisia ja -pintaisia laattoja. Kiinnitä laatat vaneriin asennusliimalla ja viimeistele tarvittaessa sauma-aineella. Samalla idealla uudistat myös vanhat kehykset.
4. Mustat jämälaatat saavat uuden elämän yrttiruukkujen nimikyltteinä. Liimaa taakse säänkestävällä liimalla jämäkkä maalinsekoitustikku. Musta, mattapintainen laatta toimii liitutaulun tavoin: kirjoita ja pyyhi.
5. Näytä kurajäljille pitkää nenää ja muuta vanha säilytyslaatikko tai laidallinen tarjotin kenkäkaukaloksi. Sommittele mosaiikkilaatoista raitoja laarin pohjalle ja kiinnitä asennusliimalla. Anna kuivua hyvin. Saumaa laatat lopuksi sauma-aineella.
Kommentoi »