3 keittiötä, 3 hintaa – mikä näistä on sinun unelmakeittiösi?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Topi-Keittiöt
3 keittiötä, 3 hintaa – mikä näistä on sinun unelmakeittiösi?
Keittiö on yleensä kodin kallein investointi, ja siksi keittiön tulisi kestää aikaa kymmenen, jopa viisitoista vuotta. Kun pohdit arjeen tarpeesi, suunnittelet toiminnot hyvin ja panostat materiaaleihin ja mekanismeihin, saat keittiön joka näyttää hyvältä vielä vuonna 2030. Katso tästä kolme upeaa keittiötä kolmessa eri hintaluokassa!
Julkaistu: 4.3.2019

Lapsiperheen unelmakeittiö: 5400 euroa

Perheen toiveena oli toimiva keittiö, jossa lapsetkin viihtyvät ja jossa he voivat toimia itsenäisesti. Saarekkeeseen sijoitettiin lasten astioita, jotta ne ovat helposti lasten saatavilla. Keittiössä tehdään ruokaa ainakin pari kertaa päivässä, joten materiaalien pitää kestää kovaakin käyttöä. Perheen erityistoive oli apteekkarin kaappi, joka sijoitettiin jääkaapin viereen. Vaaleaan keittiöön tuotiin lämpöä rantapyökin värisillä Aitta-yläovilla.

Hinta sisältää kalusteet, laminaattitasot ja välitilalevyt. Hinta ei sisällä kodinkoneita, allasta, hanaa eikä oheistuotteita.

Alakaapistojen puhtaan valkoinen Kosketus-ovi on mattapintainen ja suorareunainen MDF-ovi. Yläkaapistoissa on rantapyökin värinen pystykuvioinen melamiiniovi Aitta. Vetimet ovat valkoiset, huomaamattomat Lungo-profiilivetimet. Työtasot ovat taivereunaista laminaattia, jonka värinä on valkoinen väre. Saarekkeen taso on tammen väristä laminaattia. Keittiössä on korkeat seinähyllykaapit. Kalusterungot ovat valkoiset. Ylä-ja alakaappien väliin on asennettu VTLAS-välitilalevy, jonka väri on valkoinen satiini. Astianpesukone on integroitu kalusteoven taakse. Keittiön sisänurkassa on alakulmakaappi, jossa on kaksi kätevästi ulosvedettävää hyllyä. Se helpottaa tavaroiden ottamista kaapista.
Lapsiperheen keittiön pohjapiirroksesta nähdään, kuinka kaapistot on sijoitettu selkästi yhteen nurkkaan niin, että muualle jää paljon avointa tilaa. Pienessä saarekkeessa on lisää työskentelytilaa.

Maalaisromanttinen keittiö: 10 569 euroa

Tämä keittiö on ruuanlaittoa rakastavan perheen arjen keskipiste. Tässä haluttiin panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, ja helppohoitoinen komposiittitaso tuo luksusta keittiöpuuhiin. Keittiöön tuo ilmavuutta seinävitriinikaappi, jonne voi tehdä sisustuksellisia asetelmia vaikka vuodenaikojen mukaan. Säilytystilaa on runsaasti laatikostoissa ja seinäkaapeissa.

Hinta sisältää kalusteet ja välitilalevyt. Hinta ei sisällä kodinkoneita, allasta, hanaa eikä oheistuotteita. Lisäksi tämän keittiön erikoisuutena ovat sintratut, täyskvartsiset Dekton Kelya -komposiittitasot, joiden hinta on 5 647 euroa.

Tämän keittiön Hella-alakaapit ovat suorareunaiset MDF-peiliovet, jotka on maalattu puhtaanvalkoisella mattamaalilla. Yläkaapeissa on kirkkailla laseilla ja lyijyristikolla varustetut samanväriset Hella-lasiovet. Kalusterungot ovat valkoiset. Astianpesukone ja jääkaappi on integroitu näkymättömiin kalusteoven taakse. Ylä- ja alakaappien väliin on asennettu samppanjanvärinen VTLAS-välitilalevy. Alakulmakaapissa on karuselli-mekanismi, jossa on kevyesti pyörivät hyllyt. Keittiössä on käytetty kahta seinäkaappikorkeutta. Mikroseinällä on korkeat seinäkaapit ja vitriiniseinällä matalat seinäkaapit.

Maalaisromanttinen keittiö on selkeä L-mallinen keittiö, jossa on lisäksi iso saareke. Liesi on sijoitettu saarekkeeseen.

Trendikäs musta keittiö: 14 450 euroa

Tämä aikaansa seuraava perhe halusi ehdottomasti trendikkään mustan keittiön. Säilytystilaa on saarekkeen molemmin puolin, ja irtonainen saareke toimii myös arkiruokailutilana. Isoista ikkunoista tulvii paljon luonnonvaloa keittiöön. Tässä keittiössä on matalat seinäkaapit, joissa on kaksiosainen nosto-ovi. Yläkaapit on verhoiltu tammivaakaviilutetuilla kalustelevyillä ja alakaapit mustilla täysmattaisilla kalustelevyillä. Mustissa ovissa ei ole ollenkaan vetimiä, vaan sormiurat. Vaakaviilu-tammiovissa on huomaamattomat Lungo-vetimet.

Hinta sisältää kalusteet ja massiivitammitasot. Hinta ei sisällä kodinkoneita, allasta, hanaa eikä oheistuotteita.

Yläkaappien Säde-ovimalli on sormiurallinen, täysin mattamustaksi maalattu MDF-ovi. Alakaappeihin valittiin suorareunainen vaakaviilutettu Kosketus-ovi, jonka väri on valkaistu, 1-prosenttinen tammi. Työtasot ovat 40 millimetriä paksua valkoöljyttyä massiivitammea. Kalusterungot ovat valkoiset. Astianpesukone on integroitu kalusteoven taakse. Keittiössä on Festivon kylmälaite ja sen vasemmalla puolella on 30 senttiä leveä komero apteekkarimekanismilla. Mikro ja uuni on sijoitettu komeroon, jossa on kaksi säilytyslaatikkoa sekä ovellinen kaappi.
Trendikäs musta keittiö on yhdeltä seinältään täysin avoin keittiö, joka on olohuoneen jatkeena. Tässä saareke on sijoitettu keittiön perälle.

Kommentoi »