Työpiste vaatekaapissa, johtojen kesyttäjät + 13 muuta ideaa, joilla saat etätöihin uutta puhtia
Sisustus
Työpiste vaatekaapissa, johtojen kesyttäjät + 13 muuta ideaa, joilla saat etätöihin uutta puhtia
Nyt on viimeistään aika sanoa hyvästit sohvalle tai ruokapöydän kulmalle ja järjestää kotikonttori viihtyisäksi. Tässä 15 tuotetta, jotka sopivat myös pieneen tilaan – ja jäävät käyttöön poikkeusajan jälkeenkin.
Julkaistu 15.3.2021
Avotakka
Paikka työpisteelle saattaa löytyä yllättävästä paikasta. Collaborationin Cubile-sänkyä voi täydentää pöytätasolla. Kokonaisuus on valmistettu käsittelemättömästä tammesta. Sänky (160×218 cm) 1240 euroa, pääty (160×59 cm) 620 euroa ja työpöytä (118×59 cm) 506 euroa, Finnish Design Shop.
Niukkoihin neliöihin sopivat sirot ja kevyen näköiset kalusteet. Tyypillisesti niissä ei kuitenkaan ole juurikaan säilytystilaa. Työpöydän viereen sijoitettu monikäyttöinen hyllykkö säilöö toimistotarvikkeet ja toimii samalla kevyenä tilanjakajana. Kuvan kalusteet ovat Hübschin.
Kannettavalle tietokoneelle suunnitellun monikäyttöisen telineen avulla saat nopeasti perustettua kompaktin työpisteen, jonka taso on kallistettavissa ja korkeus säädettävissä. Björkåsen-työpiste (46×65 cm) 20 euroa, Ikea.
Cable Drop -kiinnityspalojen avulla kaapelit on helppo järjestää siististi. Kiinnitä pala tarralla pöytälevyyn tai koneen kylkeen ja paina piuha kiinni, alkaen 9 euroa/9 kpl, Verkkokauppa.com.
Mikko Laakkosen Adealle suunnittelema Fokus näyttää perinteiseltä kaapilta mutta pitää sisällään sähköpöydän ja säilytystilaa. Ovet taittuvat kaapin sivuille. Kaappia saa kahdessa leveydessä, (100/150×45 cm, korkeus 120 cm) alkaen 2200 euroa, Adea.
Tarviketeline säilöö kynät ja työpöydän muut pientavarat ja on helppo nostaa pois tieltä. Lintexin Bowl-telinettä on saatavana kolmessa eri värissä. Tiedustelut Lintex.
Kun klaffihyllyn kannen sulkee, ovat päivän työt pois silmistä, ja tärkeät työvälineet pysyvät siististi tallessa. Bo Conceptin Cupertino-työpöytä (100 ×63 cm) 459 euroa, Vepsäläinen.
Yläkerran aula jää usein epämääräiseksi läpikulkutilaksi. Toimiva työpiste on helppo rakentaa sopivan kokoisista String-hyllyjärjestelmän osista. Tapetilla saat työtilaan uutta ilmettä. Pieni ja tiheä lehtikuvio luo levollisen tunnelman. Boråstapeterin Borosan Easy Up 20 38606 -tapetti 29,90 euroa/rulla, K-rauta.
Päivällä työpiste, illalla sänky! Kuinka mahduttaa kotiin työpiste etätyöläiselle ja etäkoululaiselle? Suomalainen huonekalukeksintö Tablebed-pöytäsänky kääntyy pöydäksi ja kätkee vuodevaatteet, tyynyt, peitot ja patjat pöydän sisään. Tablebed Singleä saa mustana, valkoisena ja puunvärisenä, alkaen 1995 euroa, Tablebed.
Sisustusarkkitehtitoimisto Fyran Made by Choicelle suunnitteleman Fem-työpöydän ääressä voi työskennellä joko istuen tai seisten. Helposti koottava pöytä on muunneltava ja monikäyttöinen, (95×50 cm, korkeus 74/105 cm) alkaen 320 euroa, Finnish Design Shop.
Suomessa valmistettu Get Up Desk Light on kannettavalle tietokoneelle suunniteltu säädettävä taso, joka muuttaa minkä tahansa pöydän seisomatyöpisteeksi. Säädettävissä kahdeksaan eri korkeuteen, 199 euroa, Isku.
Sermi on nopea ja helppo tapa saada tilaan hetkessä yksityisyyttä ja näkösuojaa. Karup Designin kokoontaittuva Wabi-sermi koostuu neljästä osasta. Materiaalina on riisiolki, (200 ×2,5 cm, korkeus 160 cm) 197 euroa, Futonnetti.
Vaatekaappi soveltuu myös työpisteeksi. Yliaukeavilla saranoilla ovet avautuvat reilusti yli, mikä helpottaa työskentelyä. Kaappiin on upotettu Micke-työpöytä, (73×50 cm) 39,90 euroa, Ikea.
Tarjoiluvaunun hyllyillä pysyvät järjestyksessä kaikki, mitä kotitoimistossa tarvitset. House Doctorin Use-tarjoiluvaunua saa kahdessa koossa, (35×35 cm, korkeus 75 cm) 224 euroa, Royal Design.
Bosignin Cable Organiser -laatikko piilottaa piuhat ja laturit sekä varmistaa, että ne ovat poissa imurin tieltä. XL-kokoiseen boksiin (45×18 cm, korkeus 17 cm) sopii iso jatkojohto, 55 euroa, Nordic Nest.
Kommentoi »