123 pirteää tee itse -ideaa kotiin, pihalle ja mökille! Uusi bookazine tarjoaa inspiroivaa tekemistä koko kesäksi

MAINOS
Parhaat Tee itse 123 ideaa -erikoislehti kokoaa yksien kansien väliin inspiroivaa tekemistä koko kesäksi. Lehden ideat ovat niin helppoja, että ehdit hyvin toteuttaa niitä arki-iltana tai viikonloppuna. Löydät erikoislehden nyt lehtipisteestä!
Kuvat Antti Vettenranta

Parhaat Tee itse 123 ideaa -erikoisjulkaisu kokoaa yksien kansien väliin inspiroivaa tekemistä koko kesäksi. Mistä aloitetaan? Kirjotaanko huoneentaulu vai ripustetaanko mökkikoivujen väliin räsymatto riippukeinuksi? Kukkaruukkuja voisi valaa betonista, ja nakulampullekin olisi käyttöä. Oveen pitää ehdottomasti saada kukkakranssi!

Erikoisehden ideat ovat niin helppoja, että ehdit hyvin toteuttaa niitä arki-iltana tai viikonloppuna. Virkkaustyöt kulkevat mukana lomanviettoon. Ideoista riittää ammennettavaa vielä syysiltojen iloksi. Alkuun päästäksesi sinun ei tarvitse edes välttämättä käydä kaupassa, sillä monet askareista valmistuvat kotoa, luonnosta tai omalta pihalta löytyvistä aineksista.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €.

Askartelijat innostuvat maalaamaan laattoja, tekemään tuoksutikkuja ja keittämään saippuaa. Viherpeukalot sisustavat pihasta ja parvekkeesta lomailijan lepokeitaan ompelemalla räsymatosta riippukeinun ja valamalla kukkaruukkuja betonista. Helppo kranssi syntyy hetkessä kukista tai yrteistä.

Tuunaajat viimeistelevät kaapin nahkavetimillä, tekevät lasipurkeista säilyttimiä ja nikkaroivat harjanvarresta sängynpäädyn. Koti kaunistuu piikittömällä kaktuskokoelmalla ja makramee-seinäkoristeella. Lapset ilahtuvat tietenkin ikiomasta keppihevosesta.

Poimi erikoislehdestä kaikki 123 loistavaa ideaa!

Parhaat Tee itse 123 ideaa -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 24.4.2019 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.

Julkaistu: 24.4.2019
5 kommenttia