Unelmien Talo&Koti

11 suloista ideaa ystävänpäivälahjaksi

11 suloista ideaa ystävänpäivälahjaksi
Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Antaudu lemmelle, hörppää aamukahvi rakkausmukista ja murustele LOVE-pipareita sohvalle. Katso iloiset ideat lahjaksi ja kotiin!
Julkaistu: 3.2.2017
Kultaisin kirjaimin sinulle. Tee ystävänpäivästä erityinen jo aamusta alkaen. Kahvikupit kahdelle, 15 €/setti, H&M Home. 
No ehkä joskus harvoin tarvitsee muutakin kuin rakkautta, mutta kyllä se lempeä tunnelma arkea keventää. Tyynynpäällinen, 10,90 €, Jotex. 
Onko lempikainalo kaukana tai vasta haaveissa? Tämä jeesaa akuutissa ikävässä! Poikaystävätyyny, 29,90 €, Superkauppa.
Ruusukimppu kertoo sen ilman sanojakin. Ja mitä suurempi kimppu, sitä selvempi sanoma. 15 hurmaajaa, 15 €, Plantagen.
Olisipa aika kiva saada salaiselta ystävältä kuponki, joka lupaa leffaillan! 200 lipukkeen rakkausrulla, 1 €, Flying Tiger. 
Mitä jos leipoisit murullesi maailman parhaita pikkuleipiä? LOVE-muotilla teet näppärästi vaikka pellillisen! 7,5-senttinen muotti, 5 €, Kinuskikissan Toivepuoti.
Klassisen tyylikäs loveseat on sohva, johon mahtuu vain kaksi (ja nekin ihanasti lähekkäin). Samettipintainen Mystiq-sohva, leveys 118 cm, 279 €, Ellos.
Kulta, huomaatko mitään uutta makuuhuoneessa? Vaikkei tunne olekaan sisustuksesta kiinni, Green Gaten rimpsureunainen päiväpeitto saa hymyn huulille, 119,50 €, Annival Interior. 
Ei ole totta miten ihkut! Nyt yksisarviset jalkaan ja hipsutellen onnen seitsemänteen taivaaseen! Söpöt aamutossut, 25 €, Alphageek.
Tyyliseikoista tinkimättä. Vitran keraaminen muki on Alexander Girardin suunnittelua. Saavatana myös kultaisella sydämellä, 18 €, Finnish Design Shop.
Kotikylpylä kaipaa enää vain saippuakuplia ja tuoksukynttilän! Kauniit kylpypyyhkeet 25,90 €/ 2 kpl, käsipyyhkeet, 19,80 €/4 kpl, ja suihkuverho 19,95 €, Cellbes.

Lue lisää:

Kommentoi »