10 x sisusta makuuhuone romanttiseen tyyliin
Sisustus
10 x sisusta makuuhuone romanttiseen tyyliin
Romanttinen makuuhuone saa näkemään erityisen kauniita unia! Katso kuvat 10 ihanasta kodista ja inspiroidu.
26.1.2017
 |
Unelmien Talo&Koti
1950-luvun omakotitalon makuuhuoneessa on unelmankeveä sisustus. Makkari on perheen äidin lempipaikka, koska siellä on niin levollinen tunnelma. Parivuoteen sängynpäätynä on vanha ikkunaluukku, joka on tilattu Saksasta yksityishenkilöltä. Hempeä tapetti on Laura Ashleyn mallistosta.
1800-luvulla rakennetussa hirsitalossa on suloinen vanhan ajan tunnelma. Pariskunta suunnitteli ensin vaaleanpunaista makuuhuonetta, mutta harmaa tuntui rauhoittavalta valinnalta. Elämää nähnyt penkki löytyi talosta. Sille on mukava heittää iltaisin ylimääräiset tyynyt ja sängynpeitto.
Vankat hirsiseinät tuovat tähän makuuhuoneeseen maalaistunnelman. Tyyliin sopivat täydellisesti valkeat pitsilakanat, lasiovinen vitriinikaappi ja matkalaukkujen pino. Huomaa kiva moderni himmeli ikkunassa!
Pikkulapsiperheen makuuhuone on sisustettu suloisilla muistoilla. Tilkkutäkki on perheen äidin joululahja omalta äidiltään. Kankaat ja mallin he valitsivat yhdessä. Tyynyt äidinäiti ompeli parille häälahjaksi. Sängynpäätynä on mittojen mukaan leikattu vanerilevy, jonka runkopatja pitää paikallaan. Pärekori on peräisin mummolasta.
1930-luvun torppaa on remontoitu rakkaudella. Makuuhuoneen katseenvangitsija on kirppikseltä hankittu vuode. Baldakiini on ostettu Facebook-kirpputorilta ja peräisin Ranskasta. Pitsipeiton on virkannut perheenisän mummo kauan sitten. Tapetti on Boråstapeterin Falsterbo II -malliston Lilacs.
Kesäisessä pihatalossa on herttaisen maalaisromanttinen tunnelma. Tyyliin kuuluvat seinänaulakot, rottinkikalusteet ja tietysti kirjottu huoneentaulu. Valkoinen panelointi ja vaalea lattia tekevät tilasta kuulaan myös pilvisinä päivinä.
Siirtolapuutarhamökin vinokattoinen yläkerta on sisustettu tunnelmalliseksi makuukamariksi. Yöpöytänä on vanha viinilaatikko. Mökin asukas on askarrellut unisiepparin oksasta ja pitsinauhoista ja tehnyt ikkunaan pitsisen kärpäsverhon. Sinisten verhojen takana on säilytystilaa.
Vinokaton alla, ikkunan edessä on ihana paikka nukkua. Symmetrisesti järjestetty huone saa pehmeyttä isoäidinneliöpeitosta ja pellavalakanoista. Rautasängyn päätyä pehmentävät paikalleen solmitut tyynyt.
Tämä makkari voisi olla pienen pariisilaistalon ullakolla. Jujuna on jykevä lankkulattia ja ihanasti vinksahtanut vitriinikaappi. Keraaminen kannu, samettityynynpäällinen ja haitarivartinen seinävalaisin paljastavat tyylitaiturin.
Täällä näkee varmasti sinisiä unia ja tuoksuu herätessään orvokilta ja laventelilta! Päiväpeittoina on samettinen tilkkupeite ja vanha kaunis täkki. Vanerilaatikko on käytännöllinen säilytyskalusteen ja pöydän yhdistelmä.
Kommentoi »