Kodit

Nämä kodit inspiroivat – oli tyylisi sitten värikäs, skandinaavinen tai maalaisromanttinen. Lue tarinat kotien taustalla ja ihastu kuviin. Astu sisään!

Oletko jo tutustunut suosituimpiin kotijuttuihimme? Kurkista sisään esimerkiksi Strömsö-sarjasta tutun Leen ekotaloon, reggaeartisti Jukka Pojan kotiin, Kaisa Mäkäräisen hirsitaloon sekä Irwin Goodmanin rakennuttamaan Ryysyrantaan.

Valitsemme viikottain yhden kodin, joka on ylitse muiden: viikon unelmakodin. Katso juttumme satumaisesta jugendhuvilasta, herttaisesta myllärintalosta, lapsiperheen valkoisesta kodista, merellisestä rantatalosta ja puutarhurin huvilasta.

Esittelemme myös asumisen ja sisustamisen uusimpia tuulia asuntomessut 2017 -sivullamme. Kävimme tutustumassa muun muassa kohutun Wave-talon sisustukseen, lähes kokonaan mustalla sisustettuun Design-Talon Palaan, 70-luvun tyyliä kunnioittavaan Kotikonttiin ja näyttävään Villa Saimaanhelmeen.

Tutustu myös sisustustoimittajiemme tärppeihin ja lähde mukaan Avotakan, Unelmien Talo&Kodin ja Meidän Talon kierroksille asuntomessujen hurmaaviin koteihin!

Pysy mukana!
Tilaa uutiskirjeemme tästä