Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

Jouluaskartelu

Jouluaskartelu alkaa tästä – päästä luovuus valloilleen! Kurkkaa askarteluohjeemme, joilla loihdit itse satumaiset joulukortit, koristeet ja joulukalenterit.

Jouluaskartelu tuo juhlan odotukseen tekemisen iloa! Joulukoristeiden ja lahjojen askartelu on mukavaa puuhaa yhdessä ystävien tai perheen kesken – ja ovathan itse tehdyt koristeet ja lahjat tietenkin aina ne kauneimmat.

Joulun odotus alkaa viimeistään kuun vaihteessa, kun on aika avata joulukalenterin ensimmäiset luukut ja sytyttää adventtikynttelikön ensimmäinen kynttilä. Ohjeellamme askartelet itse joulukalenterin, joka on pullollaan toinen toistaan ihanampia yllätyksiä.

Näihin aikoihin myös tontut muuttavat jouluaskartelusta innostuneiden luokse. Tämän vuoden suurin jouluaskarteluhitti on tonttuovi, jonka voi tehdä helposti myös itse. Kurkkaa ohje tonttuoven askarteluun ja inspiroidu lukijoidemme hurmaavista tonttuovista.

Joulukoristeiden askartelu kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin, ja joulutunnelma saapuu kotiin kuin huomaamatta. Perinteinen himmeli muuttuu myös moderniin kotiin sopivaksi, kun materiaalina käyttää oljen sijasta pillejä. Superhelpot paperitähdet syntyvät aloittelevankin askartelijan käsissä nopsasti. Luonnonläheisestä ja rouheasta tyylistä viehättyvä puolestaan askartelee kodin joulukoristeet kävyistä ja havuista.

Joulukuusi kuuluu erottamattomasti jouluun, ja myös kuusenkoristeet voi helposti askarrella omin käsin. Kivaksi jouluaskarteluksi sopivat marmoroidut joulupallot, suloiset jouluenkelit ja valkeat, massasta tehdyt joulukuusenkoristeet. Täältä löydät 12 erilaista ohjetta kuusenkoristeiden askarteluun – kokeile vaikka kaikkia!

Myöskään pihan koristelua ei pidä unohtaa. Kuistille ja ulko-ovelle voi jouluksi askarrella erilaisia koristeita. Perinteiset jäälyhdyt, havupallot ja havukranssit vastaanottavat pyhien vieraat jo ennen tervetulotoivotuksia. Kransseista on mahdollista askarrella vaikka minkälaisia variaatioita – katso vinkit täältä ja päästä mielikuvituksesi valloilleen!

Aattoilta on täynnä lämmintä tunnelmaa. Mieltä ilahduttavat erityisesti itse tehdyt lahjat, joissa näkyy tekemisen ilo ja lahjan antajan oma kädenjälki. Täältä löydät 9 ihanaa ohjetta sekä koviin että pehmeisiin paketteihin. Ja jotta yllätys säilyy lahjan antamiseen asti, lahjat täytyy paketoida kauniisti. Inspiroidu paketointivinkeistä tai tee lahjapussit helposti itse!

Korttien tekeminen on myös olennainen osa joulunajan askartelua. Ohjeillamme askartelet superhelpot ja kauniit kortit vaikka koko suvulle tai teet taiteellisia kortteja sormiväreillä leikittelemällä. Itse tehty kortti ilahduttaa saajan mieltä lämpimän halauksen tavoin!

Pysy mukana!
Tilaa uutiskirjeemme tästä