Maku

Yrttimaustettu porsaan sisäfilee

1 h 15 min
0
0

Yrttimaustettu porsaan sisäfilee

MU
0
0
Teksti Kim Palhus
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaanfileetä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsinappia
  • 1 dltuoreyrttiseosta

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Puhdista sisäfilee kalvoista ja pinta ylimääräisestä rasvasta. Hiero suola sen pintaan ja sivele sinapilla. Hiero fileen pintaan noin 4 rkl yrttiseosta (hae ohje reseptiarkistosta). 

Aseta filee grilliin miedolle lämmölle, etteivät yrtit pala. Grillaa fileetä tasaisesti välillä käännellen, jotta pinta ruskistuu.

Nosta paahtunut filee alumiinifolion päälle, lisää yrttiseosta ja sulje folio. Anna fileen hautua foliossa lämpimällä grillillä, kunnes se on kypsä (sisälämpötila 85 ºC).

Nosta liha pois grilliltä ja anna vetäytyä 10–15 minuuttia. Avaa nyytti ja leikkaaporsaan sisäfilee viipaleiksi.

Tarjoile yrttimaustettuja porsaan sisäfileitä hapanimelien tomaattilohkojen, etikkasäilykkeiden ja savustettujen perunalohkojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä