Maku

Ylikypsää possun potkaa

5
0

Ylikypsää possun potkaa

Rasvaista ja rapeaa porsaan potkaa. Lihansyöjän ehdoton valinta!
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplporsaan potkaa
  • 5 lvettä
  • 350 gmerisuolaa
  • 150 gsokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Mittaa isoon kattilaan vesi, sokeri ja suola

Kiehauta liemi ja anna sokerin ja suolan sulaa liemeen

Jäähdytä liemi kunnolla

Nosta sitten nahalliset porsaan potkat liemeen

Peitä kattilla kelmulla ja anna suolaantua väh. 10 tuntia

Nosta potkat suolaliemestä, huuhtele ja kuivaa ne huolella

Nosta potkat uunipakkiin ja peitä foliolla. Paahda 130 asteessa 4 tuntia

Nosta uunin lämpö 225 asteseen ja paahda ilman foliota vielä 20min, käännä potkat ja paahda vielä 20min

Kun pinta on kauniin ruskea ja rapea niin potkat ovat valmiita

Tarjoa potkat esim. uunijuuresten, hapankaalin ja smetanan kera

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä