Maku

Ylikypsää karitsan potkaa muusikuoressa

0
0

Ylikypsää karitsan potkaa muusikuoressa

Mikä olisikaan parempaa kuin ylikypsä, luusta irtoava karitsan liha joka muhii muusi ja juustokuoren alla?
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 3 kplKaritsan potkaa
  • 4 kplvarsisellerin vartta
  • 2 kplporkkana
  • 1 kplsipuli silputtuna
  • 4 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 3 dlkanalientä
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 rkltuoretta rosmariinia
  • 1 tlkuivattua oreganoa
  • 1 kgperunamuusia
  • 150 gmanchegojuustoa raastettuna

Lisäksi

  • öljy,suola ja pippuri

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Poista potkista turhat kalvot ja ruskista ne kauttaaltaan kuuman padan pohjalla

nosta potkat sivuun , laske hieman lämpöä ja mittaa tilkka öljyä padan pohjalle

Pilko porkkanat, selleri ja sipulit

freesaa kasviksia kunnes ne hieman pehmenee

kaada sekaan kanaliemi ja anna kiehahtaa kunnolla

lisää sitten sekaan yrtit ja tomaattimurska ja anna kiehahtaa

Tarkasta suola ja lisää maun mukaan suolaa sekä mustapippuria

Nosta potkat pataan ja nosta pata 200 asteiseen uuniin 30minuutiksi

laske sitten lämpö 150 asteeseen ja hauduta 3 tuntia

valmista sillä aikaa muusi ja mausta muusi Dijon sinapilla

nosta pata uunista lusikoi päälle muusia ja raasta pinnalle juusto

Gratinoi vielä 250 asteisessa uunissa 10-15min

tarjoa tuoreiden herneiden ja tuoreen mintun kanssa

Vinkki!

liha on valmis kun luu irtoaa lihasta nostamalla sitä
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä