0(0)
Yhden kattilan kurpitsapasta – syksyinen arkiherkku säästää aikaa ja tiskiä
Kasvis
22 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 min
Yhden kattilan kurpitsapasta on lautasilla reilussa parissakymmenessä minuutissa. Ruokaan kannattaa valita 10–15 minuutin kypsennysajan kuivapastaa. Näin muutkin kattilaan menevät aineet ehtivät kypsyä, ja samalla pasta imee itseensä makuja liemestä.
8.10.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Kurpitsapasta
400 gbutternut- eli myskikurpitsaa
1sipuli
1valkosipulinkynsi
1punainen chilipalko
1 tlkkikherneitä
250 gpastaa (keittoaika on 10–15 min)
n. 7 dlvettä
1kasvisliemikuutio
½ tl mustapippuria
½ tl suolaa
8salvianlehteä
1 tlk (150 g)ranskankermaa
Tarjoiluun
rouhittua saksanpähkinää
raastettua parmesaania

Yhden kattilan kurpitsapasta – ohje:

  1. Kuori ja leikkaa kurpitsa reilun kokoisiksi kuutioiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Valuta kikherneet liemestään.
  2. Laita kaikki pastan aineet kannelliseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla 12 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Sekoita pastaa muutaman kerran keittämisen aikana ja lisää tarvittaessa kuumaa vettä.
  3. Tarjoa rouhittua saksanpähkinää ja raastettua parmesaania pastan kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo