Maku

Vuohenjuustolla täytetyt punasipulit

24 h 15 min
0
0

Vuohenjuustolla täytetyt punasipulit

GL
KA
MU
0
0
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 6 kplpunasipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklbalsamiviinietikkaa
  • 2 rklsiirappia
  • 1 tltimjamia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlsuolaa

Pinnalle

  • 100 gtuorejuustoa (vuohenmaito)

Tee näin

24 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN24 h

Kuori punasipulit ja leikkaa niihin ristiviillot, jotka ulottuvat melkein kantaan asti. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
Lisää balsamiviinietikka, siirappi, timjami, mustapippuri ja suola pannulle. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Jäähdytä. Anna sipuleiden maustua jääkaapissa liemessään seuraavaan päivään.
Asettele vuohenjuustotäytteiset punasipulit kuorrutettavan kinkun viereen leivinpaperoidulle pellille ja levitä sipuleiden viiltoon nokare tuorejuustoa. Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 20 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä