Maku

Uunilohi vuohenjuusto-pestotäytteellä

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Vuohenjuusto-pestotäyte tekee uunilohesta vastustamattoman mehevää ja maukasta. Tätä kannattaa kokeilla!
GL
MU
4.2
1
Julkaistu: 27.6.2014


Ainekset (5 annosta)

  • 600 gkirjolihifileetä (ruodotonta)
  • 1 tlsuolaa (esim. chilillä tai sitruunalla maustettua)
  • 1/2 tlmustapippuria

Täyte

  • 150 gvuohenmaitojuustoa
  • 2 rklpestoa
  • 35 gkapriksia (pieniä)

Lisäksi

  • 1 dltuoretta basilikaa
Tulosta

Leikkaa lohifileeseen lähes nahkaan asti ulottuvia viiltoja terävällä veitsellä. Varo ettet leikkaa nahan läpi.

Mausta lohifilee suolalla ja pippurilla. Nosta filee uunivuokaan tai leivinpaperoidulle uunipellille.

Yhdistä kulhossa vuohenjuusto, pestokastike ja valutetut kaprikset. Levitä täyte lohen viiltoihin.

Kypsennä lohta 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia tai kunnes lohi on kypsää ja kauniin väristä.

Viimeistele tuoreella basilikalla. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

1 kommentti